Hocam o da sizin sorumluluğunuz da. Sunucunun log sistemini/Log'a bakacak Admin sayısının aktiflik saatleri vs. gibi etkenleri anlarsanız çok rahat yapabilirsiniz. Bunu daha denemedim fakat dupe'yi ben o şekilde yapıyordum ve şuana kadar 0 sunucudan banlandım.sunucu sahipleri log kayıtlarından tespit edip banlamazlarmı sence
zaten eski bir sistem oldugundan bahsettim ama bazı serverlerde hala çalışır vaziyettebu hile 1.5 - 2 yıl önce çıkmış bir şey. başlığa neden yeni yazdın ki?
birazcık yabancı forumlarda araştırma yaparsanız bulursunuzundetected cheat engine'i atabilme şansın varmı?
silah satıcısında varsa sopa muşta gibi şeyler olabilirHocam benzin bidonu yerine başka bir şey koyabilir misiniz daha temel
ben genelde dupe ya da araç hilesi yapıyorum dupe da ya script sağlam oluyor izin vemiyor ya da serverden atıyorEskiden denemiştim hayla geçerli olan bir glitch sadece bazı serverlarda olan scriptler izin vermiyebilir ama çoğunda oluyor
ayn dupe da bazen sw den atıyor script olunca ve log lara duşüyor eskiden ne güzeldi log fln yoktu para basıp takılıyordumben genelde dupe ya da araç hilesi yapıyorum dupe da ya script sağlam oluyor izin vemiyor ya da serverden atıyor
undetected cheat engine'ler var knk.Kardeşim sakın denemeyin bunu. Cheat Engine fix Fivem'de herhangi değeri değiştirirseniz ban yersiniz
modlanmış cheat engine sürümleri hala çalışır durumdaKardeşim sakın denemeyin bunu. Cheat Engine fix Fivem'de herhangi değeri değiştirirseniz ban yersiniz
Hocam haklımodlanmış cheat engine sürümleri hala çalışır durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?