[FiveM]Silah Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
f

farklı bir hile deniyorum olursa onu paylaşacağım dediğin gibi bir çoğu serverde bu tarz saçmalıklar var
en basitinden ekmek ve su her serverda var telefon vs de olabilir . birde yere atınca silinebiliyor . sen o farklı attığında ben denerim hangi sw de çalışıyor hangisinde çalışmıyor

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
en basitinden ekmek ve su her serverda var telefon vs de olabilir . birde yere atınca silinebiliyor . sen o farklı attığında ben denerim hangi sw de çalışıyor hangisinde çalışmıyor
onlar gta v e has şeyler değil onların kodları yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu hile zaten uzun zamandır piyasada ancak serverlarda dikkat ediyorlar yakalanırsın büyük ihtimal

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kullanılan script aynı değil mi dostum
kanka bu silah hileleri vs oyunun kendi sisteminde barınan şeylerle yapılıyor fakat bazı scriptler oyunda olmayan şeyler ekliyor sen hiç gta v in orjinalinde ekmek aldığını gördün mü ya da gidip marketten telefon aldığını öyle söylim benzin scripti aslında oyunun içindeki benzin bidonundan alınma bazıları onu bile kendi oluşturuyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka bu silah hileleri vs oyunun kendi sisteminde barınan şeylerle yapılıyor fakat bazı scriptler oyunda olmayan şeyler ekliyor sen hiç gta v in orjinalinde ekmek aldığını gördün mü ya da gidip marketten telefon aldığını öyle söylim benzin scripti aslında oyunun içindeki benzin bidonundan alınma bazıları onu bile kendi oluşturuyor
Atıyorum A firmasından alınan bi script X kodlarıyla yazılıyorsa Cheat engine ile o itemin kodu Sadece A firmasından alının server için geçerlidir . Ama B firmasından alınan kodlar değişkenlik gösterebilir diyorsun . Bizde şöyle bi yol izleyelim sitesinden bakalım hangi serverlar tolerans olarak gösteriliyor hepsine tek tek girelim Scler aynı olacağı için kodlarda aynı olması muhtemeldir diye düşünüyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Son sayafaya bakan arkadaşlara özet hile çok eski loglardan tespit edilebiliyormuşsunuz.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Envantere düşüyor galiba ben öyle biliyorum

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eski ama işe yarar <3

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kanka cogu sunucu engellıyor artık dıye bılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
faydalı bılgı sagol kardesım

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Gelişmiş envanter scripti olan sunucularda sorun yaşanabiliyor 10 sunucudan 2 3 inde anca çalışır az yapmadım böyle silah hahaa

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Atıyorum A firmasından alınan bi script X kodlarıyla yazılıyorsa Cheat engine ile o itemin kodu Sadece A firmasından alının server için geçerlidir . Ama B firmasından alınan kodlar değişkenlik gösterebilir diyorsun . Bizde şöyle bi yol izleyelim sitesinden bakalım hangi serverlar tolerans olarak gösteriliyor hepsine tek tek girelim Scler aynı olacağı için kodlarda aynı olması muhtemeldir diye düşünüyorum .
kanka onlar farklı şeyler ben genel oyun algoritmasından bahsediyorum item kodları her sunucuda farklıdır databasede tanımlanıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...