FiveM temp spoofer perm hâline nasıl getirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Baylar öncelikle selam. Dün random forumlarda dolaşırken bir FiveM spoofer'ına denk geldim. Denediğimde ilk başta çalışmadı fakat arkadaşım bana yeni bir Rockstar hesabı verince çalıştı. Bugün uyandığımda tekrar girmeyi denedim ama ban yediğimi gördüm. Sanırsam bir temp spoofer ama bunu perm haline getirmek istiyorum. Anlayan arkadaşlar yazabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Selamlar,

FiveM spoofer'larını perm haline getirmek için yapabileceğiniz birkaç şey var.

1. Spouter'ınızı güncelleyin. Spouter'ınızın eski bir sürümü kullanıyorsanız, Rockstar tarafından tespit edilme olasılığı daha yüksektir. Spouter'ınızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.

2. Spouter'ınızın ayarlarını değiştirin. Spouter'ınızın ayarlarını, Rockstar'ın tespit etmesini zorlaştırmak için değiştirebilirsiniz. Örneğin, spoofer'ınızın kullanacağı IP adresini ve MAC adresini değiştirebilirsiniz.

3. Spouter'ınızın eklentilerini kullanın. Bazı spoofer'lar, Rockstar'ın tespit etmesini zorlaştıran eklentiler içerir. Spouter'ınızın bu eklentilerden herhangi birini kullandığından emin olun.

4. Başka bir spoofer kullanın. Bazı spoofer'lar diğerlerinden daha iyidir. Başka bir spoofer denemek, banlanmamanızı sağlayabilir.

İşte bu yöntemlerin her biri hakkında daha fazla bilgi:

Spouter'ınızı güncelleyin. Spouter'ınızın en son sürümünü bulmak için, spoofer'ınızın web sitesini veya forumlarını ziyaret edin. Spouter'ınızın en son sürümünü yükledikten sonra, oyununuzu yeniden başlatın ve spoofer'ınızı yeniden başlatın.

Spouter'ınızın ayarlarını değiştirin. Spouter'ınızın ayarlarını değiştirmek için, spoofer'ınızın ayar menüsünü açın. IP adresinizi ve MAC adresinizi değiştirmek için, "IP" ve "MAC" sekmelerine gidin.

Spouter'ınızın eklentilerini kullanın. Spouter'ınızın eklentilerini kullanmak için, spoofer'ınızın ayar menüsünü açın. "Eklentiler" sekmesine gidin ve kullanmak istediğiniz eklentileri etkinleştirin.

Başka bir spoofer kullanın. Başka bir spoofer denemek için, FiveM forumlarında veya başka çevrimiçi kaynaklarda araştırma yapın.

Bu yöntemlerin hiçbiri işe yaramazsa, banınızın kalıcı olduğunu ve Rockstar hesabınızı kurtarmak için yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığını kabul etmeniz gerekir.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
md dükkanında spoiler var orayı kontrol etmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rockstar id değiştiği için giriş yapabilmişsin ban kalktığı için değil fiveme yeni geldi o sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...