Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Venom önermem gun rp den başka birşey dönmüyor gang ler polislerle kapışıyor Rp plus layik görüldüm ama istemedim cünkü yakın arkadaşlarına sohbet ettikleri adamlara veriyorlar bende t ile başlayan arkadaşla aram iyidi ve gercekten sohbeti iyi ama oyunla alaka bilgi sıfır sadece para icin kurulmuş bir yer ve soruları aşırı basit .d
You can not cheat in whitelist, it will be immediately clear if you do, the questions are usually the following when you run away from the police, you hit somewhere, then what kind of role do you perform, etc. they want age fivem hour ss.
Dostum venomRP de ne soruyorlar bilmiyorum ama sana genellikle kurallarda olan mesela NLR gibi şeyler soruyorlar onları google bakarak mülakatları geçebilirsin ama sana tavsiyem öğrenip geçmen her zaman daha iyi rol yapmana ve kaliteli oyun oynamana faydası olur