Ne zaman tavsiye edersin ben tam indirimlerin zamanını tam bilmiyorumdostum şu dolar kurunda pc toplamanı tavsiye etmem az bekle dolar düşerse yada indirimleri bekleyebilirsin
Best Config Gaming PC: Extreme 4K Game ComputerYakın zamanda pc almak istiyorum çok iyi performans verecek güvenilir 3k bir bütçe var önerilerinizi bekliyorum
dolar düşmez almalısın dolar hiç bir zaman düşmüyor düşecek ayakları yalanNe zaman tavsiye edersin ben tam indirimlerin zamanını tam bilmiyorum
link varmıBest Config Gaming PC: Extreme 4K Game Computer
CPU: Intel Core i7-5820K processor 3.3GHz boostable to 3.6GHz
Cooling: Corsair Hydro H100i Liquid CPU Cooler
Motherboard: Asus X99-A ATX DDR4 3000
GPUs: 2 x Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5
Memory: Corsair Vengence 4x4GB DDR4-2666 RAM
Solid State Drives: 2 x Crucial MX100 512GB 2.5″
Hard Drive: Toshiba 3TB 7200RPM
Optical Drive: Samsung 24x DVD Burner
PSU: EVGA Supernova G2 1000W 80+ Gold
Casing: Corsair Graphite 730T Full Tower
This pc is best for gaming .
bunu kimse bilemez kardeşim belli olmaz yani zaten 2. fırsat sundum indirimler oluyor genelde onları takip edipte pc toplayadabilirdostum 3k pc toplamanı tavsiye etmem heleki dolar 7tl olmuşken seneye tekrar pc almak zorunda kalırsın git bi 6-7k biriktir derim
Post automatically merged:
dolar düşmez almalısın dolar hiç bir zaman düşmüyor düşecek ayakları yalan
benim bütçe 3k şuan 6 7k aşardostum 3k pc toplamanı tavsiye etmem heleki dolar 7tl olmuşken seneye tekrar pc almak zorunda kalırsın git bi 6-7k biriktir derim
Post automatically merged:
dolar düşmez almalısın dolar hiç bir zaman düşmüyor düşecek ayakları yalan
göz attım lakin şuan uygun bir ürün göremedim o fiyataDonanım Arşivi kanalına göz atmanızı öneririm![]()
orası öyle ancak bu pandemi bitene kadar dolar düşmezValla bu dolar kurunda güvenilir 3 k civarı bir pc toplamak aşırı zordonanım arşivinin düşük bütçeli çıkaracağı sistemi beklemeni öneririm ve paranı hazırlamaya bak çünkü çıkardığı gibi eminim ki piyasaya göre iyi bir sistem çıkacak