Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A4-Tech FG10 Siyah/Gri 2000 DPI Optik Nano Kablosuz Mouse. da öneririmi bayağı iyi kablosuz olması ekstra özellik tabi ki yine bir bak derim çok rahat dpı ayarıda kolay ayarlanıyor
kanka mouse olarak ben g502 hero kullanıyorum 2 yıldır ağırlık ayarı tuşları falan baya iyi bi tık ucuzunu istiyosan g402 de baya iyi ama daha az özelliği var 502ye göre
Logitech K120 Q Klavye ve Steel Series 3 RGB faresini öneririm.
Steel Series 3 Rival faresinden farkı kronik problemi yok. Rivallarda sağ click problem oluyor, logitech g300s ve diğer küçük faresinde olduğu gibi. Eline uygunsa bunu al derim. Gözü yormayan güzel bir ışığı da var ve programından rengini ayarlayabiliyorsun. 2 yıldır problemsiz kullanıyorum.
İkiside alabileceğin en güzel ve ucuz kombindir
Fare olarak zaten uygun bir şey bulursun ama klavye olarak mekanik rgb klavye 300 tl civarı olan suan ne kadar bilmiyorum ama gamepower markası klavyeleri gerçekten uygun ben kullanıyorum red switch gayet güzel