Üye
everestin 40 liralık mouseunu kullanıyorum mutluyum
800 tllik bir mouse hayalimdeki mouse olsada max 690tl bütçem oldugu için alamıyorum malesef bilgisyar klavyeyle kullanmak aşırı zorSteelSeries Rival 650 Optik Wireless Oyuncu Mouse
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz içinKonuyu takip ediyorum şu anda kullandığım mouse'dan yakında vazgeçmek zorunda kalacağım güzel bir mouse bulabilirsen banda yazarsan sevinirim iyi forumlar
Yani mouse alasım geldi şu anda gidip gerçekten çok iyi anlatmışsın xD800 tllik bir mouse hayalimdeki mouse olsada max 690tl bütçem oldugu için alamıyorum malesef bilgisyar klavyeyle kullanmak aşırı zor
Post automatically merged:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için
Son kararımı Logitech G502 üzerinde kullanmak istiyorum çünki
16k DPI a kadar çıkabilen ve 1ms hızla veri alışverişi yapabilen bir mouse ışıklandırması açıkken 48 kapalıyken tam tamına 60 saate kadar dayanabilme süresi var ve bu çok iyi mouse kendisi 114g ağırlığa sahip diğer ağırlıklarda eklenildiğinde 130g a kadar çıkabiliyor. Ve en sevdiğim özelliği ise kablosuz şarj desteği var içinden çıkan mousepadle yapabiliyorsunuz. eğer yeni bir mouse alacak varsa öneririm4 gündür araştırıyorum bütçeme göre güzel bir mouse
690tllik bir bütçem var wireless ı olan şarjı iyi giden mouse önerebilirmisiniz?
Not:memoryhackers a ilkkez telden giriyorum uygulaması olsa fena olmaz he![]()
eski bir mouse ama bloody v3 öneririm ayrıca v7 de iş yapar690tllik bir bütçem var wireless ı olan şarjı iyi giden mouse önerebilirmisiniz?
Razer Mamba Elite RZ01690tllik bir bütçem var wireless ı olan şarjı iyi giden mouse önerebilirmisiniz?
Yaw güzel mousemuş bilseydim onu alırdım :/Ahh o mouse kablolu olsa logitech Trust GXT138 tartışmasız da kablosuz diyince işin rengi siyahtan beyaza döndü bir anda tavsiyem maalesef yok kablolu alırsan diye yine de paylaştım![]()
Kablolu aldımAhh o mouse kablolu olsa logitech Trust GXT138 tartışmasız da kablosuz diyince işin rengi siyahtan beyaza döndü bir anda tavsiyem maalesef yok kablolu alırsan diye yine de paylaştım![]()
Logitech G300s Aldım ama saolLogitech g102 tavsiyemdir 16000 dpi
İyi hayırlı olsun g502 kullanıyorum bendeLogitech G300s Aldım ama saol![]()