Fiyat performans mouse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hadron g24 kullanıyorum ama kablolu oyunlarda falan mükemmel

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bloody V7m Multi-core Metal Ayak Oyuncu Mouse. Sol tıkı birazcık sert haberin olsun. Oyunun yazılımı paralı bir kısmı ama crackle falan halledebiliyorsun

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SteelSeries Rival 650 Optik Wireless Oyuncu Mouse
800 tllik bir mouse hayalimdeki mouse olsada max 690tl bütçem oldugu için alamıyorum malesef bilgisyar klavyeyle kullanmak aşırı zor :D
Post automatically merged:

Konuyu takip ediyorum şu anda kullandığım mouse'dan yakında vazgeçmek zorunda kalacağım güzel bir mouse bulabilirsen banda yazarsan sevinirim iyi forumlar
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için
Son kararımı Logitech G502 üzerinde kullanmak istiyorum çünki
16k DPI a kadar çıkabilen ve 1ms hızla veri alışverişi yapabilen bir mouse ışıklandırması açıkken 48 kapalıyken tam tamına 60 saate kadar dayanabilme süresi var ve bu çok iyi mouse kendisi 114g ağırlığa sahip diğer ağırlıklarda eklenildiğinde 130g a kadar çıkabiliyor. Ve en sevdiğim özelliği ise kablosuz şarj desteği var içinden çıkan mousepadle yapabiliyorsunuz. eğer yeni bir mouse alacak varsa öneririm :D 4 gündür araştırıyorum bütçeme göre güzel bir mouse

Son düzenleme:
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
690TL çok fazla logitech ya da trust markalarından o fiyatın çok daha altına bulabilirsiniz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
800 tllik bir mouse hayalimdeki mouse olsada max 690tl bütçem oldugu için alamıyorum malesef bilgisyar klavyeyle kullanmak aşırı zor :D

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için
Son kararımı Logitech G502 üzerinde kullanmak istiyorum çünki
16k DPI a kadar çıkabilen ve 1ms hızla veri alışverişi yapabilen bir mouse ışıklandırması açıkken 48 kapalıyken tam tamına 60 saate kadar dayanabilme süresi var ve bu çok iyi mouse kendisi 114g ağırlığa sahip diğer ağırlıklarda eklenildiğinde 130g a kadar çıkabiliyor. Ve en sevdiğim özelliği ise kablosuz şarj desteği var içinden çıkan mousepadle yapabiliyorsunuz. eğer yeni bir mouse alacak varsa öneririm :D 4 gündür araştırıyorum bütçeme göre güzel bir mouse
Yani mouse alasım geldi şu anda gidip gerçekten çok iyi anlatmışsın xD

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
g300s 150tl macroları kolay ayarlamalı blodyv7m 120_135tl macrolar içinde 1ms tıklama hızı

MXXN
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LOGITECH G703 WIRELESS CHARGING BATTERY USB PMW3366 SENSOR 200–12000DPI

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ahh o mouse kablolu olsa logitech Trust GXT138 tartışmasız da kablosuz diyince işin rengi siyahtan beyaza döndü bir anda tavsiyem maalesef yok kablolu alırsan diye yine de paylaştım ;)

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ahh o mouse kablolu olsa logitech Trust GXT138 tartışmasız da kablosuz diyince işin rengi siyahtan beyaza döndü bir anda tavsiyem maalesef yok kablolu alırsan diye yine de paylaştım ;)
Yaw güzel mousemuş bilseydim onu alırdım :/

Kablolu aldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...