fiyat performans supplement önerileriniz varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
spora başlayalı yaklaşık olarak 10 ay olucak kütle koydum koyabildiğim kadar fakat son 1 ayda güçte öyle önceki aylardaki gibi bir değişim olmadı supplement almak istiyorum Creatin/BCAA/Protein tozu önerilerinizi alabilirmiyim

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
creatin: hardline creapure (toz olandan creapure)
preworkout olarak 5 marka tattım -olimp r-weiler,bigjoy predator,hiq smashpro,nox 2,kingsize beast mode- olimp preworkout odaklı ve en etkilisi ondan sonra kingsize olabilir, nox2 içerik olarak proteintozu preworkout gibi bir karışım öğrenciysen öneririm hiq çok overrated ve predatorun da içeriği düşük 2 scoop alırsın çok etki etmez
protein tozu olarak kaliteli marka alın hocam türklerden uzak durun derim yine olimp öneriyorum
(bcaa hakkında bilgim yok)

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
2 Tane protein ocean çikolata aromalı protein tozu almıştım 1ini hiç açmadım hastalıktan kullanmam yasaklandı istersen satayım ucuza

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dostum ben aşırı kiloluydum spora sayesinde 50 kg cıvarı verdim kas yaptım sana önerim

Hardlıne Creatıne Mıcronıze 300 gr bunu kesinlikle al 30 kg kaldırıyorsan 35 40 lara kadar cıkıcak 1 haftada​

protein tozu almana gerek yok dostum ileleyen zamanlarda protein ihtiyacın karşılanmasa yaz bana yardımcı olurum ben

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Optimum Nutrition önerebilirim, protein tozunu kullandım ve yararını çok gördüm. Creatin ve BCAA kısmında bir fikrim yok.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Proteinini düzgün ve düzenli alıyorsan protein tozuna gerek hocam. Kas kütlesi artimi için ve güç artimi içinde cretain alabilirsiniz. Marka onermeyecegim hepsi aynı cretainde. Ucuz malida içtim iyi malida zaten cretain aromasiz, verdiği etki aynı olacaktır. Kas agrisida istemiyorsanız BCAA alabilirsiniz. Başka bir supplemente gerek yok. Ek olarak vitamin alabilirsiniz o kadar.

Yaşınız genç ise Steroid den falan uzak durun aman diyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...