iyi hoşta çocuk fiyat performans yazmis andiroid almasi onun açisindan daha mantıklı, hem fiyat açısından olsun hem performansKamera konusunda ios üstüne tanıma. Özellikle 13 ve sonrasına gelen titreme engelleme sistemi muazzam. Apple İphone 13 ve üstü kesin al.
yurtdısı alınca teknık servıse gondermesı uzun surmuyor mu ?ben xiaomi note 8 yurtdışı cihaz kullanıyorum tam 4 yıl oldu alalı, hala ısınma donma kasma gibi bir sorunum yok. o zamanlar 1.5k ya almıştım şuanda 5.500 gibi bir ortlama fiyatta satılıyor. yurtdışı bulabilirseniz 3k ya falan halledebilirsiniz.
hocam xiaomi note 10 pro öneririm tam bir fiyat performans ürünüYeni telefon alacağım, kamerası iyi olsun. Oyunlarda kasma istemiyorum, kullandıkça telefonlar kasmaya başlıyor. iOS Android fark etmez, telefon önerir misiniz?
kendi teknik servisi zaten olmuyor ki ben şimdiye kadar hiç bir zaman teknik servise telefon gönderdim sürekli bir şey olup geri gönderiyorlar. kullanıcı hatası vs. , sende haliyle telefonu herhangi bir servise veriyorsun. bence sorun edilecek bir şey değil. bu arada garantiside olmuyor. ama ben sırf garanti için fazladan 2-3k para ödeyememyurtdısı alınca teknık servıse gondermesı uzun surmuyor mu ?
haklısın bro ama ben en azından redmi note 9 yada 10 öneririmkendi teknik servisi zaten olmuyor ki ben şimdiye kadar hiç bir zaman teknik servise telefon gönderdim sürekli bir şey olup geri gönderiyorlar. kullanıcı hatası vs. , sende haliyle telefonu herhangi bir servise veriyorsun. bence sorun edilecek bir şey değil. bu arada garantiside olmuyor. ama ben sırf garanti için fazladan 2-3k para ödeyemem
yani tabi olabilir. fakat fiyat belirtmemiş, bu durum arkadaşın ekonomisine, ihtiyacına ve tercihine bağlı. ben sadece nacizane bir öneri yaptım.haklısın bro ama ben en azından redmi note 9 yada 10 öneririm
bataryası iyi ditmez bence yahocam xiaomi note 10 pro öneririm tam bir fiyat performans ürünü
benim 1 tane telfonum yurtdışı çok sorun yaşatıyoryurtdışı iphone 14 pro max bulabilirsin daha ucuz oluyor
redmi note 9 var 8in bataryası iyi gidiyormuben xiaomi note 8 yurtdışı cihaz kullanıyorum tam 4 yıl oldu alalı, hala ısınma donma kasma gibi bir sorunum yok. o zamanlar 1.5k ya almıştım şuanda 5.500 gibi bir ortlama fiyatta satılıyor. yurtdışı bulabilirseniz 3k ya falan halledebilirsiniz.