- Moderatör
-
x86-x64 Assembly
Kurucu
Yok olmaz o ben o tür mause kullanmamBloody ML160A LK Commander Laser Core3 Aktif Metal Ayak 8200CPI Oyuncu Mouse
Bu güzele benziyor fiyatıda uygun
Neden ?Yok olmaz o ben o tür mause kullanmam
Seçenekler arasına ekledimGamepower Night Stalker Oyuncu Usb Optik Mouse
bu iyimi
Reiz Senin İçin Detaylı Arama Yapıyom Bütçen nedir söylersen ona göre arıyakSeçenekler arasına ekledim
0-300 tl arası olabilirse iyi olur 350 tl 380 tl olması farketmez eğer kaliteliyse bakarızReiz Senin İçin Detaylı Arama Yapıyom Bütçen nedir söylersen ona göre arıyak
james donkey 007 ben kullanıyorum mausda mıknatıs özelliği var her bir parçasını ekleyebiliyorsun alt tarafı metal veya plastik yapabiliyosun makro driver mevcut 250 TL'ye Aldım 1 sene önce ama sen yinede bi bak dolar pahalandı çok memnunum kutusu falan büyük ve kutusunda parça seti varSeçenekler arasına ekledim
Trust 22089 GXT 138 X-Ray Aydınlatmalı Oyuncu Mouse
Bu Na bak Bir Reiz garanti süresi 24 ay
james donkey 007 ben kullanıyorum mausda mıknatıs özelliği var her bir parçasını ekleyebiliyorsun alt tarafı metal veya plastik yapabiliyosun makro driver mevcut 250 TL'ye Aldım 1 sene önce ama sen yinede bi bak dolar pahalandı çok memnunum kutusu falan büyük ve kutusunda parça seti var
Özellikler:
8200 DPI
Mıknatıs Özelliği
Lazer
Modüler
8 TUŞ
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Reiz ben araştırdım özelikleriPek fazla kullananı yok gibi gözüküyor sensörü nasıl onu araştırmak gerek ama suan bu mauseyi listeme eklemiyorum
Efsane bişeye benziyor ama çok aşırı pahalı gereksiz masraf gibi listeme eklemedimMad Catz R.A.T.9 Oyun Mouse
779.00 tl
135,94 ₺'den başlayan taksitlerle
Önemli olan sensörün kalitesi mausenin boyutu ele avuca sığması ve tınklama ömrü , Everestin ömrü çok kısa o yüzden bu sefer kaliteli mause bakacamReis ben geçenlerde Everest Mercury X8 aldım 36TLye300-400 liralık mouse da kullandım ama hiçbir farkı yok nasıl olmuşsa çok kaliteli yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?