Fiziksel güzellik de olucak biraz demek mi oluyor busadece ruh güzelliğini seçecek insan cidden çok az yani şahsen bende ruh güzelliğini tercih ederim ama fiziksel güzellik illa bakılır
Oooooooo müthiş konuştun yaKendisine bakmayan insanın ne kendisine ne karşısındakine saygısı olur. İnsanları tanıdıkça seversin sevdikçe güzelleştirirsin güzelleşirsin. Amma yüzü güzele kırk günde doyarsın da gönlü güzele kırk yılda doyamazsın![]()
Gereken yerler neresi kardeşimikisini de denge de tutman gerekiyor her şeyin fazlası zarar azı da zarar o yüzden gerektiği yer de ruh güzelliği gerektiği yer de fiziksel güzelliği kullanıcaksın.
Basitinden fiziksel güzellik olarak kendisine bakım yapmayan insan benim gözüm de insan değildir. Bu yer orası zaten fiziksel olarak insanlar pek bakmaz bakımına bakar ve giyiniş tarzına zaten Türk erkeklerin de tarz diye bir şey yok o yüzden benlik değil ruhsal yönde ise kendini güzel tanıtabileceğin ve kendi duruşunu tamamen gösterebilmen gerekiyor bu benim diye o yer de burası biraz genel yaklaştım çünkü herkesin karakteri farklı herkesin konuşma biçimi farklı.Oooooooo müthiş konuştun ya
Gereken yerler neresi kardeşim
hayır sadece biriher ikisini birden seçebiliyormuyuz