Flash bellek İle televizyona neler yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba bir tane dijitsu marka televizyon var elimde wifi yok youtube yok sadece kanallar vs. var acaba USB flash bellek ile bu televizyona neler yapabilirim mesela telefonda twrp kurup oradan rom vs kuruyoruz ya onun gibi bir şey yapabilir miyiz ne bileyim flasha bir yazılım atıp televizyonu telefondan kapayıp açma veya herhangi başka bir şey yapamıyor muyuz ya :(

Üye
1 HİZMET YILI
Televizyonlarda arkada USB girişi var .USB ye film falan yükleyip televizyondan izleyebilirsin

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

kesinlikle öneriyorum kullanıyorum ve memnun olmadığım herhangi bir detayı yok

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
tam bilmiyorum ama televizyon çökertmek için direkt takıldığı anda çalışan usb kodları var işe çok yaricağını düşünmüyorum çok saçma :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dostum ucu açık bi soru ne yapmak istiyorsun ? usb girişi varsa en fazla film izliyebilirsin :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum ucu açık bi soru ne yapmak istiyorsun ? usb girişi varsa en fazla film izliyebilirsin :)
Ya ne bileyim mesela bi yazılım atıp televizyonu akıllı hale getirebilsem veya ne bileyim youtube felan kurabilsem bunun gibi şeyler

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
içine özel versiyon android tvler için olan youtube versiyonunu atıp kurabilirsin tabii biraz zahmetli klavye mouse bağlamanı öneririm film atabilirsin ama root veya bellekten sıfırlama yok diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...