Flash bellek olmadan windows sürümü kurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
microsoftun sitesinden mediacreation tool indirerek iso dosyasını kurup flash bellek olmadan düz kurulum yapabilirsin ama flash bellekle daha sağlıklı olur :)

Üye
6 HİZMET YILI
kanka microsoftuın sayfasından hangi sürümü indiriceksen ordan kurabilirsin videoları var zaten

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İllaki flash bellek olmak zorunda değil taşınabilir disk de biçimlendirip yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arama yerine sıfırlama veya fabrikara ayarlarına dön yazarak formatlayabilirsin bilgisayarını

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
"Başka bir bilgisayar üzerinden windows yükleme" yaz google'a, öyle bir yöntem var. Deneyebilirsin başka çaren yoksa

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Resimde ki gibi atabilirsin. Tek yapman gereken isoyu içine atmak ve source klasöründen setup.exe ile formata başlayabilirsin.

ਆਪਣੇ ਆਪ ਨੂੰ ਫੜੋ
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk direk pc ni sıfırlasan

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
iso olarak indir winrar ile aç yükleye bas sadcee biçimlendirme yapamazasın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
flash la kurmak zorundasın eğer yok kuramam diyosan illa cd olması gerek

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ya CD yada USB gereklidir bu tarz şeylerde., kendiniz Iso kalıbı olarak indirebilir ve CD veya USB'ye aktararak çevirim sağlıyabilirsiniz. Fakat örneğin Win 8 veya 10 Microsoft sayfasından MediaUpdate mi deniyor neyse indirirseniz sadece yükseltme işlemi yapar ve daha ağırlaşır çünkü herhangi bir sıfırlama yapmaz bilgisayara açık iken dahi USB takıp formatı açsan "Disk Sıfırlama" işlemi gerçekleştiremezssin illaki Bios ekranında Boot menü aracılığı ile CD veya USB'yi görmen ve onu seçerek işlemlere devam edip disklerini biçimlendirmen ve tekrardan oluşturman gerekir.

Üye
5 HİZMET YILI
CD ile yapabilirsin, sistemi sıfırdan yüklemeyip sadece yükselttiysen eski sistemi geri yükleyebilirsin.

Üye
4 HİZMET YILI
8gb flash bellek istiyor üstelik micrososftun sitesinde loaderlar var ordan deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Flash bellek olmadan zor olur diyorum, bir USB bulman daha iyi olacaktır hocam, en kötüsü bir CD ile atabilirsin

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum 2 gün oldu pcnin sürümünü değiştirdim flash vs kullanmadım istiyorsan yardımcı olabilirm ?
dcden ulaşırsın bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...