Mesela BunuKullanınca Bilgisayarıma bizaarar vermez demi Flash'ı Çıkarınca geri gider yanikardeşim ram yardımı değil önbellek yardımı yapar buda sadece web'de ve bilgiayaraki programları açma süresi falan düşer milleti heveslendirmeyin
Bilişim okuyan biri olarak neyin ne olduğunu inan senden iyi biliyorum dostum. Lütfen araştırıpta gelirsen daha iyi olurkardeşim ram yardımı değil önbellek yardımı yapar buda sadece web'de ve bilgiayaraki programları açma süresi falan düşer milleti heveslendirmeyin
Hayır tabii kiflash'ı çıkarınca bizim kendi remimiz silinirmi ? ?
Zarar değil yararı var.Bilgisayara Bir Zarar Verirmi ? ?
Çıkarsa gider , taktığın zaman yeniden aynı işlemi yapman gerekir bir sıkıntı olmaz.Hocam bu flash çıkarsa sıkıntı olur mu peki.
Bilişim okuyan biri olarak neyin ne olduğunu inan senden iyi biliyorum dostum. Lütfen araştırıpta gelirsen daha iyi olur
Mesela BunuKullanınca Bilgisayarıma bizaarar vermez demi Flash'ı Çıkarınca geri gider yani
Zaten alem bilişimci olmuşhaha hiç güleceğim yoktu ne hikmet bnde bilişim okuyorum demekki yanlış öğretmişler sana
Zaten alem bilişimci olmuşPalavraya gerek yok dostum elinin altında google var ukalalıkla uğraşacağına araştırma yapabilirsin iyi forumlar.
Hakılısınbak kardeşim benim eyv snde bilişimcisin tmm sıkıntı yok ama şöyle bi düşün madem flash bellek ram'a dönüştürülüyor ve gözle görebilecek bi fps artışı oluyor o zaman bi ram'a 500-600 tl verceğimize 25 tl 16gb flash alır oh miss sn hala yok oluyor diyosan devam et yolun açık olsun yani bu tür konular zamanında çok açıldı ve hepsi boş senin konuda onlardan bi farkı yok
Kör değilsen ram'e gerek yok bu yeterli demiyorum ram'e yardımcı olur. Sen çok iyi biliyorsan o sandalyede oturup boş yapacağına konu açta dolu konu görelim.bak kardeşim benim eyv snde bilişimcisin tmm sıkıntı yok ama şöyle bi düşün madem flash bellek ram'a dönüştürülüyor ve gözle görebilecek bi fps artışı oluyor o zaman bi ram'a 500-600 tl verceğimize 25 tl 16gb flash alır oh miss sn hala yok oluyor diyosan devam et yolun açık olsun yani bu tür konular zamanında çok açıldı ve hepsi boş senin konuda onlardan bi farkı yok
bn ne dedim ? ilkte önbellek olur oda ufak tefek işlerde oyun açma vs program açmada biraz hızlılık olur boş yapmıyorum burda bilgilendiriyorumKör değilsen ram'e gerek yok bu yeterli demiyorum ram'e yardımcı olur. Sen çok iyi biliyorsan o sandalyede oturup boş yapacağına konu açta dolu konu görelim.
Sağolasın haklısın ama oyuna da yardımı oluyor gözlemledim çünkü.bn ne dedim ? ilkte önbellek olur oda ufak tefek işlerde oyun açma vs program açmada biraz hızlılık olur boş yapmıyorum burda bilgilendiriyorum
hayır kendı ramın hep yerınde kalır flasha yaptıgın ram giderflash'ı çıkarınca bizim kendi remimiz silinirmi ? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?