Seçkin Üye
Direkt girip dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil desem olmuyor mu öyle bir seçenek yok mu?iso dosyası kurarsan içine sadece iso dosyası olur başka dosya atamazsın.Format bitince flashı bilgisayara tak aşşağıdaki adımları uygula sıfırla flashı istediğin gibi kullan.
- Adım #1: Dosya Gezgini’ni açın.
- Adım #2: Soldaki panelden ‘Bu bilgisayar’ seçeneğine tıklayın.
- Adım #3: Cihazlar ve sürücüler sekmesinde biçimlendirmek istediğiniz USB belleğe sağ tıklayın ve ‘Biçimlendir’ seçeneğine tıklayın.
- Adım #4: Açılan sekmede ihtiyacınıza uygun dosya sistemi seçeneğini seçin. (NTFS, FAT32, exFAT)
- Adım #5: Ayırma birimi boyutunu 4096 bayt olarak seçin.
- Adım #6: Birim etiketi kısmına USB belleğiniz için bir isim girin.
- Adım #7: Biçimlendirme seçenekleri kısmından ‘Hızlı Biçimlendir’i seçin.
- Adım #8: Başlat’a tıklayın ve karşınıza çıkan sekmede ‘Tamam’a tıklayın.
Şimdi flashı bozmayalım da bir de neden 4096 seçiyoruziso dosyası kurarsan içine sadece iso dosyası olur başka dosya atamazsın.Format bitince flashı bilgisayara tak aşşağıdaki adımları uygula sıfırla flashı istediğin gibi kullan.
- Adım #1: Dosya Gezgini’ni açın.
- Adım #2: Soldaki panelden ‘Bu bilgisayar’ seçeneğine tıklayın.
- Adım #3: Cihazlar ve sürücüler sekmesinde biçimlendirmek istediğiniz USB belleğe sağ tıklayın ve ‘Biçimlendir’ seçeneğine tıklayın.
- Adım #4: Açılan sekmede ihtiyacınıza uygun dosya sistemi seçeneğini seçin. (NTFS, FAT32, exFAT)
- Adım #5: Ayırma birimi boyutunu 4096 bayt olarak seçin.
- Adım #6: Birim etiketi kısmına USB belleğiniz için bir isim girin.
- Adım #7: Biçimlendirme seçenekleri kısmından ‘Hızlı Biçimlendir’i seçin.
- Adım #8: Başlat’a tıklayın ve karşınıza çıkan sekmede ‘Tamam’a tıklayın.
Arkadaşın yönteminden şüphe ediyorsan YouTube üzerinde açıklamalı video bulunuyor. Eğer YouTube yardımcı olmuyor ise en kötü chatgpt yardımcı olacaktır.Şimdi flashı bozmayalım da bir de neden 4096 seçiyoruz
kral önerilen o internete bakarsan herkes farklı birşey diyor bende yılda 2 defa bilgisayarı formatlarım ana dosyalarımı yedeklerim windowsu başka flasha kurarım formattan sonra hep bu adımları yaptım ben flashı aktif olarakta kullanıyorum şuan NTFS seçiyorum birde ben internetten bak biraz flash nasıl biçimlendirilir diye attığım adımları görürsün zaten detaylarını anlatan vardır illakiŞimdi flashı bozmayalım da bir de neden 4096 seçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?