- Yasaklandı
-
Dostum teşekkürler deneyeceğim.1 adımda yanlış yapmışsınız. İçindeki dosyaları direk flasa atmışsınız o yüzden böyle bçr hata almışsınız öncelijle rufus programını indiriyprsunuz rufus programını çalıştırıyorsunuz. Flash belleğini seçip daha sonra iso dosyasını indirdiğin isoyu göstereceksin daha sonra starta basacaksın işlem bittiğinde formata başlayacaksın
Dostum başka öneri olamaz tek yolu bu zatenDostum teşekkürler deneyeceğim.
Varsa başka önerisi yazabilir
Rufus 3.8 değil mi doğru indiriyorum?Dostum başka öneri olamaz tek yolu bu zaten
Evet rufusun herhangi bir sürümü de olabilir fark etmezRufus 3.8 değil mi doğru indiriyorum?
Doğru yapmış mıyım ?Evet rufusun herhangi bir sürümü de olabilir fark etmez
Kendi sitesinden son sürümünü indirecemsinizRufus 3.8 değil mi doğru indiriyorum?
iso dosyası 4gb olduğu için 16 ya gerek duymadım8yerıne 16 gb Alsaydın daha iyi olurmuş...
Leptop benimkisi ve usb çoğaltıcıdan yapıyorum bunudostum geçenlerde bende attım usb ile fakat usb'yi okumuyordu boot menüsünden de görmüyordu usb yuvası tozlanmış sanırım veya pimleri zarar görmüş usb'nin altına onu yüksekte tutacak bir şey yerleştirdim ve ne hikmetse okudu ve formatımı attım.
usb çoğaltıcıdan algılamaz zatenLeptop benimkisi ve usb çoğaltıcıdan yapıyorum bunu
Post automatically merged:
Ve bios menu kısmında algılamıyor 3 tane şık oluyor normalde usbmin de olması gerekiyor orda ancak çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?