Format atamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım bilgisayarıma format atacağım ancak atamıyorum nedenmi ?
çünki bilgisayarım dizüstü ve ekranı kırık vga çıkış kablosu ile kullanıyorum ve format sırasında ekranı göremiyorum tab enter tab enter yaptım gene olmadı @ByMnyak muhtemelen çözümü biliyordur , cevaplarınızı bekliyorum pc çok yavaş ve 500 gb full doldu format şart
( daha önce aynı bilgisayara 3 kez başkalarının bilgisayarlarına ise 3 4 kez format atmışlığım vardır fomrat atmayı biliyorum )

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pek pratik bir yol olmasada harddiski çıkartıp başka bir bilgisayarda formatlayabilirsin.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pek pratik bir yol olmasada harddiski çıkartıp başka bir bilgisayarda formatlayabilirsin.
Nein !!!!! çok zor ( biraz bekleyelim daha kolay bir yol yoksa başka çare kalmayacak ) ve teşekkür ederim

Moderatörün son düzenlenenleri:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Vga to hdmi çevirici al (bazen isimleri ters olabiliyor işte bilgisayarındaki hdmi i vga ya çeviricek) ben 15 e almıştım onu tak ekranın primary olarak hdmi geçmesi lazım. Veya hdmi televizyon falan varaa onu tak onda formatı at

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vga to hdmi çevirici al (bazen isimleri ters olabiliyor işte bilgisayarındaki hdmi i vga ya çeviricek) ben 15 e almıştım onu tak ekranın primary olarak hdmi geçmesi lazım. Veya hdmi televizyon falan varaa onu tak onda formatı at
Demek istediğini anladım yani bilgisayardaki görüntüyü format sırasında bile olsa hdmı a gönderiyor , bende hdmı ı alıp vga ya dönüştürüp ekrana takacağım , çözümün için çok teşekkür ederim , bunun haricinde 2 seçenek daha vardı , ya bilgisayarın ekran kapağı açılıp geçici bir ekran takılıp format sonrası çıkartmak , veya başka bir pc de hard disk i sıfırlamak ona win yükseltme ile formatlamak , anack en iyisi seninkisi çok teşekkür ederim ^^

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Hdmi hiç birşeye yaramiyor yanliş anlatmayin onun yerine monitor gibi yedek hdd varsa onlari takip dene olmasa vga kablosu al dene bende 750gb var alan yetmiyorsa tercihim 750gb

Moderatörün son düzenlenenleri:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Okumadan yazan arkadaşlara sesleniyorum öncelikle sorun cylops tarafından çözülmüştür ve lütfen küfür , argo konuşmayınız , sorun şu laptop'um var ekranı kırık bende vga çıkışından ekrana bağladım usb çoğaltıcı taktım mouse klavye cillop gidiyo ekran kırılmadan öncede yapacaktım ama iyi denk geldi , ekran kırık ve format attığım sırada ekran bağladığım monitöre gelmiyor bu nedenle format atarken karşımda ekransız bir bilgisayar var yani gereken yerlerde seçim vs yapamadığımdan dolayı format atamadım ki daha önce 7 8 kez format atmışlığım var benim , başkalarınınki dahil sorun bu ki hdmı çıkışından vga ya dönüştürdüğümde sorun çözülecek ki çözülmez ise başka bir pc den hdd yi sıfırlayıp format ta windows güncelle seçeneğinden kendi hdd mi seçerim ki win kurulmuş olur hadi gene olmadı desen laptop a ekran takıp formatlayıp ekranı çıkartadabilirim . okuduğunuz için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...