UEFI'yi kendi sitesinden indirdim zaten yaptığım şey temiz kurulum. Ben sadece Windows'un geri yükleme özelliğini kullanmak istemiyorum.Usb üzerinden temiz kurulum yaparsın. Ben ne kadar detaylıda yazsam karışık olacak. Youtubede detaylı videolar var bir sürü bence oradan bi bak derim.
Biçimlendirme yapmak yerine oradaki bütün diskleri siliyorum hocam böyle yapsam uygun mudur?cmd ile işletim sistemini sil ama bunu yapmadan önce usbye iso dosyalarını yaz daha sonra bilgisayarı kapattıktan sonra usbyi takıp direk kurulum ekranına geliceksin ordan disklerin gözükücek biçimlendir yaparak hard reset atıp herşeyi sıfırlayabilip temiz bir kurulum yapabilirsin yıllardır böyle yapıyorum
diskler ayrı şekilde bölünükse sil yaparak hepsini tek bir disk yapıp biçimlendirebilirsinBiçimlendirme yapmak yerine oradaki bütün diskleri siliyorum hocam böyle yapsam uygun mudur?
yine sil desende silinmeyecek içindekileri silmen için biçimlendirmen gerekiyorBiçimlendirme yapmak yerine oradaki bütün diskleri siliyorum hocam böyle yapsam uygun mudur?
Şimdi öncelikle şu soruyu sorayım o zaman. Senin pc de lisanslı işletim sistemi mi var. Fabrikasyon olarak gelen ?UEFI'yi kendi sitesinden indirdim zaten yaptığım şey temiz kurulum. Ben sadece Windows'un geri yükleme özelliğini kullanmak istemiyorum.
Pcyi aldığımda içinde UEFI Windows yoktu kendim kurdum. Ürünüm lisanslıŞimdi öncelikle şu soruyu sorayım o zaman. Senin pc de lisanslı işletim sistemi mi var. Fabrikasyon olarak gelen ?
Tamam o zaman. Sana bir adet USB ve windows 11 iso su lazım. ISO dosyasını Rufus programı ile usb ye yükleyip temiz kurulum yapacaksın. Sistem açılırken usb üzerinden çalıştıracaksın pc yiPcyi aldığımda içinde UEFI Windows yoktu kendim kurdum. Ürünüm lisanslı
Hocam dediğimiz şeyin aynısını yaptım zaten benim takılı kaldığım konu geri yükleme ekranı. UEFI Windows yüklüyorum zaten ISO'm varTamam o zaman. Sana bir adet USB ve windows 11 iso su lazım. ISO dosyasını Rufus programı ile usb ye yükleyip temiz kurulum yapacaksın. Sistem açılırken usb üzerinden çalıştıracaksın pc yi
Tuhaf olanda o zaten. Yıllardır bu işi yapıyorum. Eğer usb üzerinden açtıysan pc yi ekte paylaştığım resimdeki gibi bir ekran gelir. Oradan ileri dediğinde hdd nin bölümleri gelir. Tüm bölümleri isteğe bağlı olarak silip tekrardan oluşturursun. Temiz kurulum yapmış olur bu şekilde.Hocam dediğimiz şeyin aynısını yaptım zaten benim takılı kaldığım konu geri yükleme ekranı. UEFI Windows yüklüyorum zaten ISO'm var
Aynen. Ben bu ek olarak attığınız kısımları yapıp ilerlediğimde bu geri yükleme mevzusunda takılı kalıyorum zaten problemimde bu.Tuhaf olanda o zaten. Yıllardır bu işi yapıyorum. Eğer usb üzerinden açtıysan pc yi ekte paylaştığım resimdeki gibi bir ekran gelir. Oradan ileri dediğinde hdd nin bölümleri gelir. Tüm bölümleri isteğe bağlı olarak silip tekrardan oluşturursun. Temiz kurulum yapmış olur bu şekilde.
Şaştım kaldım inan bende şuanAynen. Ben bu ek olarak attığınız kısımları yapıp ilerlediğimde bu geri yükleme mevzusunda takılı kalıyorum zaten problemimde bu.
Bu yeni gelen bir zımbırtı büyük ihtimal hocam. Dünde aynı formatı atmıştım bu seferde bu menüden "Yeni bilgisayar olarak ayarla"yı seçmiştim, bu seferde bilgisayar çok yavaşladı driver bile açılmıyordu.Şaştım kaldım inan bende şuan
Google üzerinden bi arama yapsana burdan link paylaşılmıyor diye biliyorum. Oradan videolu paylaşıma denk gelirsin diye düşünüyorum.Bu yeni gelen bir zımbırtı büyük ihtimal hocam. Dünde aynı formatı atmıştım bu seferde bu menüden "Yeni bilgisayar olarak ayarla"yı seçmiştim, bu seferde bilgisayar çok yavaşladı driver bile açılmıyordu.
İnanın bununla alakalı hiçbir şey yok.Google üzerinden bi arama yapsana burdan link paylaşılmıyor diye biliyorum. Oradan videolu paylaşıma denk gelirsin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?