Format atarken yeniden başlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayarıma format atıyordum herşey güzeldi yeniden başlattı gene aynı yere geldi birdaha attım gene aynı yer dönggüye girdik nasıl kurtulucam ? Acil yardımınız gerekiyor

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeniden başlattığı anda flashı cıkarman lazım kanka ondan yeniden başlatıyor düzelicektir

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
yenıden baslattıgın zaman herhangı bır tusa bas dedıgı zaman basarsan kardesım ondan kaynaklanır tekrar başa doner oyle basma

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler bu formatı nasıl atarım yani cdden mi?
yoksa flashdan mı? netten bulabilir miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeniden başlattığı zaman bios a gir usb den başlatma seçeneğini kaldır harkdisk yap

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
USB den bios ile kurdum
Dostum yapacağın işlem şu başlatırken win 10 yazısını gördüğüne flash belleği çıkar 2.yöntem yapılacak asıl yöntem bu
Pc açılırken win 10 yazısinı görmeden bios ayarlarına gir oradan boot menüsünden flash bellek 1.sıradadır onu kaldırıp hdd yada ssd diskin ne varsa onu en başa çekip ayarlarını kaydedip çık pc yi yeniden başlat
Eğer diskini boot menüsünden başa almazsan flash belleği çıkarsan bile yine aynı yükleme noktasına pc geri döner win 10 yüklemesini %100 yaptıysan flash belleği çek bios ayarını yap tamam

İyi forumlar...

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum yapacağın işlem şu başlatırken win 10 yazısını gördüğüne flash belleği çıkar 2.yöntem yapılacak asıl yöntem bu
Pc açılırken win 10 yazısinı görmeden bios ayarlarına gir oradan boot menüsünden flash bellek 1.sıradadır onu kaldırıp hdd yada ssd diskin ne varsa onu en başa çekip ayarlarını kaydedip çık pc yi yeniden başlat
Eğer diskini boot menüsünden başa almazsan flash belleği çıkarsan bile yine aynı yükleme noktasına pc geri döner win 10 yüklemesini %100 yaptıysan flash belleği çek bios ayarını yap tamam

İyi forumlar...
Böyle aciklayici yorumlara bayılıyorum sayenizde sorunumu çözdüm kısa sürede iyi forumlar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Wın 10 da kendım USB siz ve CD siz format attım 2-3 saat sürdü ama herhangı bır sorun yasamadım . sorunun hala devam edıyorsa bu sekılde dene istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...