Sen adamsın kral hemen deneyeyimYeniden başlattığı anda flashı cıkarman lazım kanka ondan yeniden başlatıyor düzelicektir
Ne demek kanka bu işlerle çok uğraştım son 1 yılda arkadaşlara falan format atıyorum ondan biliyorumSen adamsın kral hemen deneyeyim
Bende çok kez format attım ulan şimdi denk geldi böyle birşey şaşırdım dvdbdnNe demek kanka bu işlerle çok uğraştım son 1 yılda arkadaşlara falan format atıyorum ondan biliyorum
Olur öyle şeyler kanka herkes hata yaparBende çok kez format attım ulan şimdi denk geldi böyle birşey şaşırdım dvdbdn
USB den bios ile kurdumflashbelektenmi kurdun yoksa cd mi yoksa pcdenmi kurdun
herkes yapacak diye birşey yok yeni başlayanlarda varBende çok kez format attım ulan şimdi denk geldi böyle birşey şaşırdım dvdbdn
teşekkürler dostum şuan attım formatı Explorer dan yazıyorumo görüntü geldiğinde flashbellekği çıkartman lazım
Dostum yapacağın işlem şu başlatırken win 10 yazısını gördüğüne flash belleği çıkar 2.yöntem yapılacak asıl yöntem buUSB den bios ile kurdum
Böyle aciklayici yorumlara bayılıyorum sayenizde sorunumu çözdüm kısa sürede iyi forumlarDostum yapacağın işlem şu başlatırken win 10 yazısını gördüğüne flash belleği çıkar 2.yöntem yapılacak asıl yöntem bu
Pc açılırken win 10 yazısinı görmeden bios ayarlarına gir oradan boot menüsünden flash bellek 1.sıradadır onu kaldırıp hdd yada ssd diskin ne varsa onu en başa çekip ayarlarını kaydedip çık pc yi yeniden başlat
Eğer diskini boot menüsünden başa almazsan flash belleği çıkarsan bile yine aynı yükleme noktasına pc geri döner win 10 yüklemesini %100 yaptıysan flash belleği çek bios ayarını yap tamam
İyi forumlar...
Olabildiğince açıklamaya çalıştım anlaşılmayacak bir şey yok bence kolay gelsin dostumBöyle aciklayici yorumlara bayılıyorum sayenizde sorunumu çözdüm kısa sürede iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?