Format Atma Yardım CD MEVCUT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merabalar ben format atarken yanlışmı atıyorum acaba silme kısmında ben sadece en çok gb olana atıorum yanlışmı yoksa daha dierlerine yapılcakmı format atıcam pc çok kotu durumda ve şu ekran kartı driveri yüzünden adam akıllı performans alamıyorum bunada bi yardım edermisizinz kaç gündür bu konuyu açıyorum yarardan çok zarar oldu (bilgisayarcıya format attırdıgımda yükledigi driverler çok iyiydi hiç kasma yoktu oyunlarda) pc leptop ekran kartı intel 4600 bide nvidia 740m var lütfen bi yardım edin windows 10 da desteklemiyor ekran kartım windows 10 cdm var bende sonra windos 8.1 dosyalarını indiriorum sonra sourcesin içinden setupla kuruyorum normal setupa basınca girmio sourcesten kurunca oluyor sonra windows old u siliyorum ole driver yüklüom son sürüm indiriorum ama yine akkıcı oynatmıyor kasıyor

Gerçekçi ol imkansızı iste
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Virüs veya zararlı yazılım bulaşmış olabilir, HDD ya da ramlerden kaynaklanan bir sorun olabilir ama siz format atılmadan önce ki performansı mükemmeldi diyorsunuz. Format atan yere götürüp, Şikayetinizi söyleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...