Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 8 format iso su indir sonra daemon tools lite bir program var o iso yu program da calistir direkt format islemi basliyor yapamazsan bana dm yoluyla ulas
Ilk olarak 8 gb usb lazim
Daha sonrasinda Windows 8.1 ISO dosyasini indireceksin.
Indirmis oldugun ISO dosyasini " Rufus " yazilimi ile USB yazdiracaksin.(Icinde ne varsa silinir dikkat et)
Daha sonra BOOTMENU den takmis oldugun USB sececeksin.
Dostum sana şöyle anlatıyım
Şimdi öncelikle elinde en az 8gb bir flash bellek olacak 8 gb dan az olmamalı
Daha sonrasında interneten indirmiş olduğun veya orjinal win 10 iso dosyasını rufus programı ile flash belleğe yazdırman gerekiyor ama bundan önce pc in mbr mi yoksa uefi desteği olup olmadığını sistem bilgisinden öğren uefi desteği olan bir sisteme mbr formatında flash belleğe dosya yüklersen yüklediğin win 10 dosyası çalışmaz
Performans için win 10 önerimdir
Dostum usb ye öncelikle windows atıp sonra pc yi sıfırlaman lazım ama içindekileride başka bir usb ye at sonrasında windowslu usb yi pc ye takıp kurma işlemini yap
dostum yedek bir bilgisayarın yok ise drivedroid programı ve bir adet telefona usb takma cihazı ve 1 tane de usb ile temiz format atarsın youtubede bir sürü videosu mevcut herşeyini telefondan hallet windows sürümünü telefondan indir usb ye android rufus programı ile bootla
Ben senin yerinde olsam komple fabrika ayarlarına döndürürüm Ama döndürmeden önce bir çevrimdışı tarama yaparım Ondan sonra döndürürüm en baştan kurarım önce Google indirelim sonra Windows 10'u indiririm Windows 10'da ***** larim key Ondan sonra indirmen gereken kalan programları indiririm emin ol Windows 10 Bilgisayarı daha faydalı Daha yararlı olacak geleyim taktı ya hiç uğraşma başka işte bir günün heba et geriye kalan Yıllar için
usn ye falan gerek yok bilgisayarı kapata bas kapanırken shifte basılı tut bi panel gelcek ordan bilgisayarı sıfırla diye bir yer ona tıkla sonrada bekle bu kadar iyi günler