hocam yükseltme yapmak istiyorum fakat yükseltme yaparken başarısız oldu diyor8.1 den win 10'a yükseltme yapmış olsaydın win 10 dosyaları koruyarak tekrardan sıfırlama yapabilirdin
yükseltme yapma dışında win 10' geçmek istiyorsan sıfırdan usb ile format atman gerekli dostum
yükseltme başarısız oldu hatasını iso dosyasını yanlış biçimde biçimlendireme yapıldığından bu hatayı vermiştir
format atmayı biliyorum ama format atmak istemiyorum dosyalar oyunlar falan silinmeden win 10 yapmak istiyorumFormat attır artırırken Windows 10 yüklet
daha temiz bir şekilde format atmalısın dostum ne yazık kihocam yükseltme yapmak istiyorum fakat yükseltme yaparken başarısız oldu diyor
Post automatically merged:
format atmayı biliyorum ama format atmak istemiyorum dosyalar oyunlar falan silinmeden win 10 yapmak istiyorum
evetdaha temiz bir şekilde format atmalısın dostum ne yazık ki
rufus programı ile uefi şekilde mi yazdırdın flash belleğe ?
uefi şekilde format olmuyorsa mbr formatında flash belleğe yazdır dostum
hocam format atmak istemiyorum sadece win 10 a yükseltmek istiyorum işlemcim 4. nesiluefi şekilde format olmuyorsa mbr formatında flash belleğe yazdır dostum
işlemci nesilin 6. nesil ve daha altında mı ?
direk windws 11 yap bencearkadaşlar benim pc win 8.1 win 10 yükseltirken son aşamada yükseltme başarısız oldu diyor format atmadan nasıl win 10 yaparım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
mecbur format altmalısın dostum mbr formatında iso şeklinde flash belleğine yazdır athocam format atmak istemiyorum sadece win 10 a yükseltmek istiyorum işlemcim 4. nesil