Format Attıktan sonra kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkdaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kb . Dün akşam win 7 temiz bi kurlum attım pek temiz sayılmaz ama :d
Neyse bilgisayar kasıyordu ekran kartındandır dedim güncelledim sorun devam etti yine eyw ekran kartı driverini yükledim sorun Hayla devam ediyor yardım edin kafayı yicem

EKRAN KARTI:

Atı radeon hd6350

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka artık değişik değişik sorunlar çıkıyor bende format attıktan sonra bütün programları güncellememe rağmen oyun indiriyorum değişik değişik hatalar veriyor

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Driver booster la güncelle önce, sonra ekran kartı driveri indir. En son ccleaner indir bi tarat. Bunlar bitince Görev Yöneticisi>Hizmetler> Hizmetleri Genişlet burdan da hızlı getirme, windows update, windows search özelliklerini devre dışı bırak.

Üye
7 HİZMET YILI
temiz degilse,temiz bir kurulum yap driver booster + ekran kartı driverini yükle.pc nin içinde toz birikmiş olabilir temizle.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sanırım harddiskinde bir sorun var daha önce banada olmuştu harddiski değiştirdim sorun çözüldü.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
genelde coğu kisi net de gördükleriyle sıfırlıyorlar pc lerini bazılarıda bi program indirip yapıyor bunlar kesinlikle tavsiye edilmez en temizi bilgisayarcıya gotureceksiniz kendiniz bilmeden yaparsanız illaki oyunlarda hata alırsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar nasıl post açabilirim yardımcı olur musunuz

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
driverleri guncel sitelerinden indir yan programlarla indirme

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
i3 6100 cpu/gigabyte 1060 6gb oc wind force/8gb hyperx fury ram/256 gb samsung 850 evo ssd var fakat pung mobile de aşırı biçimde darboğaz yaşıyorum cpu kullanımım 100 oluyor ve donuyor 3 5 saniye kadar ve dııııt diye bir ses geliyor reset atacakmış gibi fakat 5 saniye sonra düzeliyor ölmüş oluyorum bunu post olarak atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
i3 6100 cpu/gigabyte 1060 6gb oc wind force/8gb hyperx fury ram/256 gb samsung 850 evo ssd var fakat pung mobile de aşırı biçimde darboğaz yaşıyorum cpu kullanımım 100 oluyor ve donuyor 3 5 saniye kadar ve dııııt diye bir ses geliyor reset atacakmış gibi fakat 5 saniye sonra düzeliyor ölmüş oluyorum bunu post olarak atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
diz usdu bilgisayarmi yoksa kasami ?
Post automatically merged:

ben bu sistemle yardiyorum valla ekran karti yok bide bende hileyi acdigim zaman kasma yasatiyor sadece
1551180551486.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Toplama kasa nasıl anlatayım bilmiyorum şöyle ki 50 60 arası oynuyorum normal de ama sık sık fps değeri 0 oluyor ve cpu kullanımı 100 oluyor bunu özellikle pubg mobile da yapıyor onun dışında yaşamadım daha bunun bir çözümü var mıdır yoksa işlemcimi mi değiştirmem lazım garantisi devam ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Harddiskin'de sorun olabilir onu bir degistirmeyi dene bence

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
genelde coğu kisi net de gördükleriyle sıfırlıyorlar pc lerini bazılarıda bi program indirip yapıyor bunlar kesinlikle tavsiye edilmez en temizi bilgisayarcıya gotureceksiniz kendiniz bilmeden yaparsanız illaki oyunlarda hata alırsınız
krdş benim pc mavi ekran veriyodu sonra bi tanıdığım bilgisayarcıdan usb aldım eskidende lamıştım sorun olmamıştı ama şimdi yaptım biosdan attım formatımı pc açıldı ekran kartı felan güncelledim kasıyor video izlerken felan

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
C formatlamadıysan formatla ccleanerla sürekli tarat/Driver Booster ile tüm sürücüleri güncelle pcyi kastıran antivirüs varsa kaldır.Windows Defender devredışı bırak.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Benimde ekran kartım ATI Radeon HD6350 ekran kartı ile alakası yok, eğer 2 gb ram varsa sende 64 işletim sistemi kurduysan kasması normal. Yok eğer 4 gb ram ve üstü varsa ve kasıyorsa o format cd'sinde yada iso'sunda sıkıntı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...