Uzman Üye
öyle değil böyle bilgisyara tamiri yapan dükkanlar var onlara gitknk pc 10 yıllık eski bilisayarm servis mi kaldıwin8 denicem
Post automatically merged:
mc nin sitesi değil mi burası?
son çare öyle yapacaz. eywöyle değil böyle bilgisyara tamiri yapan dükkanlar var onlara git
ö.d ama dikkat et parçaları söküp eski parça takmasınlarson çare öyle yapacaz. eyw
kasanın içindeki tozları bile sayarım sana nereye değiştiriyorö.d ama dikkat et parçaları söküp eski parça takmasınlar
jasdjasdjasj benim teyzem lettopunun harddisk bozulmuştu 500 lira + 1 harddisk almıslardı sonra yapılmıyo diye tekrar göndermişlerdi para ve harddiski aldılar tabikasanın içindeki tozları bile sayarım sana nereye değiştiriyorWQE
dükkanı adamın başına yıkardım knk okadr diyorum .Djasdjasdjasj benim teyzem lettopunun harddisk bozulmuştu 500 lira + 1 harddisk almıslardı sonra yapılmıyo diye tekrar göndermişlerdi para ve harddiski aldılar tabi
sonra içini bi açtım lettopun parça yokram yok harddisk yok utanmasa ana kartı da alcakmıs
güvenli modu f8 dışında bir tuşun açma ihtimali var mıdır acaba f8 ile açılmıyor knkKankam bi tane flash al . Sonra onun içine windows yükle . Güvenli modda windowsu aç sonra tekrar kur . Benim bildiğim böyle eğer yanlışım varsa kusura bakmayın.
baktım reis microsoftun kendi sitesinden indirdim kurdum zaten sorunu yaşayan bi kaç kişi yazmış yetkililerin verdiği cevaplar çözüm sunmuyor malesefdostum yükledğiğin yani indirdiğin sitede bunun cevabı yazıyor olabilir bir bak derim
sadece old üyeler doğruları yazıyor eski tayfa mükemmelHerkes bilip bilmeden yazıyor bir şekilde
Dostum yapacağın işlem şu
İlk önce başka bir pc den bir win 10 pro yada sl hangi sürümü istiyorsan onu indir pc in uefi desteği varsa indirdiğin win 10 iso dosyasını rufus programı ile uefi destekli bir biçimde bir 8 yada 16 gb lık bir flash belleğe yazdırıp biosa girip boot menüden usb flash belleği seçip tekrardan sürücüleri ayarlayıp format atmaktan geçer
Ama indirdiğin iso dosyası sağlam bir kaynaktan inmiş olması gerekli ama win 10 da crac k li indirmeyi tavsiye etmem bende çünkü orjinalciyimdir
Bilen adam çatır çatır yazar dostumsadece old üyeler doğruları yazıyor eski tayfa mükemmel
Knk sistem baya eski olduğu için uefi desteği yok onun için gpt olarak degil mbr olarak rufustan cektim iso dosyasini bu arada onuda microsoftun kendi sitesinden indirmistim flash ta 16gb yani bir sıkıntı olmaması gerek ama ona rağmen vardı az önce çözebildim win8.1 'le format attımHerkes bilip bilmeden yazıyor bir şekilde
Dostum yapacağın işlem şu
İlk önce başka bir pc den bir win 10 pro yada sl hangi sürümü istiyorsan onu indir pc in uefi desteği varsa indirdiğin win 10 iso dosyasını rufus programı ile uefi destekli bir biçimde bir 8 yada 16 gb lık bir flash belleğe yazdırıp biosa girip boot menüden usb flash belleği seçip tekrardan sürücüleri ayarlayıp format atmaktan geçer
Ama indirdiğin iso dosyası sağlam bir kaynaktan inmiş olması gerekli ama win 10 da crac k li indirmeyi tavsiye etmem bende çünkü orjinalciyimdir
Oldu knk teşekkürler tekrardanKanka yanında başka bir pc varsa oradan yeni bir windows 10 iso dosyası indirip denermisin kendi sitesinden olmazsa windows 8.1 yükleyip windows 10 media tool ile yükseltirsen sıkıntıda cıkmıyacaktır dene istersen
Yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi günler kankamKnk sistem baya eski olduğu için uefi desteği yok onun için gpt olarak degil mbr olarak rufustan cektim iso dosyasini bu arada onuda microsoftun kendi sitesinden indirmistim flash ta 16gb yani bir sıkıntı olmaması gerek ama ona rağmen vardı az önce çözebildim win8.1 'le format attımyinede teşekkürler knka yorumun için
Oldu knk teşekkürler tekrardan
Aynen öyle yorum yapmak için yapıyolar üyeler baksana tekrar dene yazmış bir arkadaş şakamı bunlar yasadece old üyeler doğruları yazıyor eski tayfa mükemmel
WİN 8.1 de sistemsel olarak donmalar var yükseltince bu sistemsel sorunlar da gelicek miKanka yanında başka bir pc varsa oradan yeni bir windows 10 iso dosyası indirip denermisin kendi sitesinden olmazsa windows 8.1 yükleyip windows 10 media tool ile yükseltirsen sıkıntıda cıkmıyacaktır dene istersen
Gelmiyecektir windows 10u sıfırdan kur seçeneği olacaktır onu kullanırsan sıkıntı olmuyacaktırWİN 8.1 de sistemsel olarak donmalar var yükseltince bu sistemsel sorunlar da gelicek mi
Tamam teşekkürlerGelmiyecektir windows 10u sıfırdan kur seçeneği olacaktır onu kullanırsan sıkıntı olmuyacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?