Format attım pc açılmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Beyler windows10 format attım sisteme fakat bir yerde sıkıntı oldu nerde anlamadım diskleri biçimlendirdikten sonra dil seçme, microsoft hesabı girme yerinde benden kayıtlı bir hesabın şifresini istiyor. Sorunu daha önce yaşayan veya çözüm hakkında fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim 1 gündür uğraşıyorum bi sonuca varamadım
16010485026722018087411.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kasanın içindeki tozları bile sayarım sana nereye değiştiriyor :DWQE
jasdjasdjasj benim teyzem lettopunun harddisk bozulmuştu 500 lira + 1 harddisk almıslardı sonra yapılmıyo diye tekrar göndermişlerdi para ve harddiski aldılar tabi
sonra içini bi açtım lettopun parça yok :D ram yok harddisk yok utanmasa ana kartı da alcakmıs

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kankam bi tane flash al . Sonra onun içine windows yükle . Güvenli modda windowsu aç sonra tekrar kur . Benim bildiğim böyle eğer yanlışım varsa kusura bakmayın.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
jasdjasdjasj benim teyzem lettopunun harddisk bozulmuştu 500 lira + 1 harddisk almıslardı sonra yapılmıyo diye tekrar göndermişlerdi para ve harddiski aldılar tabi
sonra içini bi açtım lettopun parça yok :D ram yok harddisk yok utanmasa ana kartı da alcakmıs
dükkanı adamın başına yıkardım knk okadr diyorum .D

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum yükledğiğin yani indirdiğin sitede bunun cevabı yazıyor olabilir bir bak derim :)

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankam bi tane flash al . Sonra onun içine windows yükle . Güvenli modda windowsu aç sonra tekrar kur . Benim bildiğim böyle eğer yanlışım varsa kusura bakmayın.
güvenli modu f8 dışında bir tuşun açma ihtimali var mıdır acaba f8 ile açılmıyor knk
Post automatically merged:

dostum yükledğiğin yani indirdiğin sitede bunun cevabı yazıyor olabilir bir bak derim :)
baktım reis microsoftun kendi sitesinden indirdim kurdum zaten sorunu yaşayan bi kaç kişi yazmış yetkililerin verdiği cevaplar çözüm sunmuyor malesef

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Herkes bilip bilmeden yazıyor bir şekilde
Dostum yapacağın işlem şu

İlk önce başka bir pc den bir win 10 pro yada sl hangi sürümü istiyorsan onu indir pc in uefi desteği varsa indirdiğin win 10 iso dosyasını rufus programı ile uefi destekli bir biçimde bir 8 yada 16 gb lık bir flash belleğe yazdırıp biosa girip boot menüden usb flash belleği seçip tekrardan sürücüleri ayarlayıp format atmaktan geçer
Ama indirdiğin iso dosyası sağlam bir kaynaktan inmiş olması gerekli ama win 10 da crac k li indirmeyi tavsiye etmem bende çünkü orjinalciyimdir

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI

İlk önce başka bir pc den bir win 10 pro yada sl hangi sürümü istiyorsan onu indir pc in uefi desteği varsa indirdiğin win 10 iso dosyasını rufus programı ile uefi destekli bir biçimde bir 8 yada 16 gb lık bir flash belleğe yazdırıp biosa girip boot menüden usb flash belleği seçip tekrardan sürücüleri ayarlayıp format atmaktan geçer
Ama indirdiğin iso dosyası sağlam bir kaynaktan inmiş olması gerekli ama win 10 da crac k li indirmeyi tavsiye etmem bende çünkü orjinalciyimdir
sadece old üyeler doğruları yazıyor eski tayfa mükemmel :)

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

Knk sistem baya eski olduğu için uefi desteği yok onun için gpt olarak degil mbr olarak rufustan cektim iso dosyasini bu arada onuda microsoftun kendi sitesinden indirmistim flash ta 16gb yani bir sıkıntı olmaması gerek ama ona rağmen vardı az önce çözebildim win8.1 'le format attım :) yinede teşekkürler knka yorumun için
Kanka yanında başka bir pc varsa oradan yeni bir windows 10 iso dosyası indirip denermisin kendi sitesinden olmazsa windows 8.1 yükleyip windows 10 media tool ile yükseltirsen sıkıntıda cıkmıyacaktır dene istersen
Oldu knk teşekkürler tekrardan :)

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk sistem baya eski olduğu için uefi desteği yok onun için gpt olarak degil mbr olarak rufustan cektim iso dosyasini bu arada onuda microsoftun kendi sitesinden indirmistim flash ta 16gb yani bir sıkıntı olmaması gerek ama ona rağmen vardı az önce çözebildim win8.1 'le format attım :) yinede teşekkürler knka yorumun için

Oldu knk teşekkürler tekrardan :)
Yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi günler kankam :)
sadece old üyeler doğruları yazıyor eski tayfa mükemmel :)
Aynen öyle yorum yapmak için yapıyolar üyeler baksana tekrar dene yazmış bir arkadaş şakamı bunlar ya

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kanka yanında başka bir pc varsa oradan yeni bir windows 10 iso dosyası indirip denermisin kendi sitesinden olmazsa windows 8.1 yükleyip windows 10 media tool ile yükseltirsen sıkıntıda cıkmıyacaktır dene istersen
WİN 8.1 de sistemsel olarak donmalar var yükseltince bu sistemsel sorunlar da gelicek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...