Format bile attım yok Pubg (Steam)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu hataya sebep olan şey nedir defender controller ile defenderi kapattım güvenlik duvarı zaten kapalı. Bilgisayarımda güvenliğe dair hiç bir şey kalmadı ama hala bu hatayı alıyorum. Diğer hileleri kullanırken problem yok ama iş Pubg ( Steam ) ye gelince bu hatayı alıyorum . Yaşayan ve çözüme kavuşturan var mı ? Post kasmak için gereksiz yorum yapmayın üşenmeyip şikayet ederim.
ss.jpg

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
16 dk sonra oyun inicek bende deneyem sana haber veririm açılmazsa yada açılırsa foto atarım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum pubg oyun dosylarını dogrula birde ban riski var mıdır ?

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kanka Win+r Tuşuna basıp %temp% yap full sil olmadı "Prefetch" yaz. Dosyayı siler steamı yeniden başlat ve yapmayı dene bu arada siler derken öyle silmek değil. Korkmana gerek yok :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Nette anti virüs kapatma adı altında olan tüm yöntemleri denedim sonuç alamadım. Bu hatayla ilgili açılan bir kaç konu var, yalnız buna şu anlık bir çözüm bulunamadığını "White BLooD" söylemişti.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hizmetlerden windows defender bak etkin durumda çalışıyor olabilir sen kapatmış olsan dahi defender control kapatma diye birşey var onu indir ve visual paketlerini yükle

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hizmetlerden windows defender bak etkin durumda çalışıyor olabilir sen kapatmış olsan dahi defender control kapatma diye birşey var onu indir ve visual paketlerini yükle
Bilgisayarda güvenlik kelimesinin G sine dair bir şey kalmadı programla kapattım regeditten kapattım her şeyi yaptım yok :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
disable anti-virus and windows defender

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
format attıkdan sonra herhangıbı otomatık driver yukleme programı kurdun mu veya hangı drıverları kurdun

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kurulu programlar arasında winpcap or another app varsa onları kaldırman muhtemel sorununu cozebılır

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Driiver booster kurulu ama hiç kullanmadım driverları kendi sitesinden yükledim.
format attıkdan sonra herhangıbı otomatık driver yukleme programı kurdun mu veya hangı drıverları kurdun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...