Arkadaşlar bu hataya sebep olan şey nedir defender controller ile defenderi kapattım güvenlik duvarı zaten kapalı. Bilgisayarımda güvenliğe dair hiç bir şey kalmadı ama hala bu hatayı alıyorum. Diğer hileleri kullanırken problem yok ama iş Pubg ( Steam ) ye gelince bu hatayı alıyorum . Yaşayan ve çözüme kavuşturan var mı ? Post kasmak için gereksiz yorum yapmayın üşenmeyip şikayet ederim.
Kanka Win+r Tuşuna basıp %temp% yap full sil olmadı "Prefetch" yaz. Dosyayı siler steamı yeniden başlat ve yapmayı dene bu arada siler derken öyle silmek değil. Korkmana gerek yok
Nette anti virüs kapatma adı altında olan tüm yöntemleri denedim sonuç alamadım. Bu hatayla ilgili açılan bir kaç konu var, yalnız buna şu anlık bir çözüm bulunamadığını "White BLooD" söylemişti.
Hizmetlerden windows defender bak etkin durumda çalışıyor olabilir sen kapatmış olsan dahi defender control kapatma diye birşey var onu indir ve visual paketlerini yükle
Hizmetlerden windows defender bak etkin durumda çalışıyor olabilir sen kapatmış olsan dahi defender control kapatma diye birşey var onu indir ve visual paketlerini yükle