Format Düzeltir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyunda önceden orta ayarlarda 100 fps üstü alıyordum şimdi düşük ayarlarda 50-60 fps alıyorum format atsam düzelir mi yada nasıl düzeltebilirim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hayır, format daha çok kötüleme ihtimali bulunduruyor şahsen benim hardisk kapasitemi azalttı, zararlı yazılımları siler fakat yararlı yazılımlarıda siler.
0 başlangıç yapmak gibi oluyor çok uzun süredir bakım yapmıyorsanız evet fps düşüşü yaşarsanız bilgisayarınzıı temizledikten sonra kasanızın içini temizleyin.

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayır, format daha çok kötüleme ihtimali bulunduruyor şahsen benim hardisk kapasitemi azalttı, zararlı yazılımları siler fakat yararlı yazılımlarıda siler.
0 başlangıç yapmak gibi oluyor çok uzun süredir bakım yapmıyorsanız evet fps düşüşü yaşarsanız bilgisayarınzıı temizledikten sonra kasanızın içini temizleyin.
temizledim zaten bilgisayarı o halde bu şekilde

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
temizledim zaten bilgisayarı o halde bu şekilde

Dostum oyuna güncelleme,ek paket veyahut harici birşey eklendiyse düşürme şansı var ayriyetten siz grafiklerle oynadıysanız en ufak hata bile düşürme şansı bulunduruyor ben önceden cs de 120 altında düşmüyordum fakat şuanda cs yi açtığımda oyuna girince kapanıyor

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum oyuna güncelleme,ek paket veyahut harici birşey eklendiyse düşürme şansı var ayriyetten siz grafiklerle oynadıysanız en ufak hata bile düşürme şansı bulunduruyor ben önceden cs de 120 altında düşmüyordum fakat şuanda cs yi açtığımda oyuna girince kapanıyor
yok güncelleme falan gelmedi grafiklerle de oynamadım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
yok güncelleme falan gelmedi grafiklerle de oynamadım

Dostum üzgünüm bilgim bu kadarına yer veriyor post kasmak istemiyorum herhangibi birisi yardımcı olacaktır iyi forumlar dilerim anti-virüs programınızla tekrar taratarak bir kez daha gözden geçirin ayrıca grafik ayarlarını tekrardan düşürmeye çalışın büyük ihtimal sistematik hata bulunduruyor yani parçalarında sorun olmuş olabilir

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Advanced System Care 11 Pro ile temizletin pcyi disk birleştirme yapın ve Razer Game Booster ile oyunu tekrardan başlatın :)

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Format at düzelir klişesi şehir efsanesidir kardeşim, Bilgisayarını güzelce bir temizle fazla CPU, Ram yiyen programları kaldır.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Formatla sisteme indir bindir yaparsın bu da harddisk'i yorar, ben bu yüzden format atmamasını, ve fazla cpu, ram yiyen dosyalarını kaldırmasını söyledim.

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
format atmadım atsam düzelirmi diyorum performans ayarları derken?
Ekran kartının ayarlarında performansa mı yoksa grafiğe mi yönelik ayarları olur ayrıca bilgisayarın işlemciyi kullanma kapasitesi için güç seçenekleri bölümünden kontrol edebilirsin. Peki bakımları yaptın mı termal macun vs. gibi?

Formatla sisteme indir bindir yaparsın bu da harddisk'i yorar, ben bu yüzden format atmamasını, ve fazla cpu, ram yiyen dosyalarını kaldırmasını söyledim.
Eğer kurulmuş programlarla ilgili bir sorunsa hard format daha iyi olur diye düşünüyorum ben

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ekran kartının ayarlarında performansa mı yoksa grafiğe mi yönelik ayarları olur ayrıca bilgisayarın işlemciyi kullanma kapasitesi için güç seçenekleri bölümünden kontrol edebilirsin. Peki bakımları yaptın mı termal macun vs. gibi?
evet termal macun vb bakımlarını yaptım ekran kartı ayarlarını performansa ayarladım

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
evet termal macun vb bakımlarını yaptım ekran kartı ayarlarını performansa ayarladım
Kurduğun programlar sıkıntı çıkarıyor olabilir bunları revo uninstaller gibi kökünü de silen programlar ile kaldırmanı öneririm tabii eğer sorun programlarla ilgiliyse format da atabilirsin senin tercihin

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kurduğun programlar sıkıntı çıkarıyor olabilir bunları revo uninstaller gibi kökünü de silen programlar ile kaldırmanı öneririm tabii eğer sorun programlarla ilgiliyse format da atabilirsin senin tercihin
windows 10'da bilgisayarı sıfırlama özelliği var onu kullansam sıkıntım çözülür mü?

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onun yerine NightStar adlı arkadaşın da dediği gibi el yordamı ile silsen çok daha iyi olur. Ama iobit tarzı programları yükleyip kullandıysan genelde el yordamı ile silmek pek çözüm olmuyor ya elle sil ya da format at bence

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Onun yerine NightStar adlı arkadaşın da dediği gibi el yordamı ile silsen çok daha iyi olur. Ama iobit tarzı programları yükleyip kullandıysan genelde el yordamı ile silmek pek çözüm olmuyor ya elle sil ya da format at bence
windows 10'da bilgisayarı sıfırlama özelliği var onu kullansam sıkıntım çözülür mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...