Format Factory

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Ne İşe Yarar =Aşama 1=
Format Factory dönüştürme programıdır. Yani siz bir videoyu farklı formatlara çevirebilirsiniz. Elinizde MP4 videosu olsun bu videoyu FLV. 3GP. gibi çeşitli formatlara çevirebiliriz. Sadece video değil MP3. uzantısını AVI. uzantısına JPG. uzantısını PNG. uzantısına çevirebilirsiniz. Özellikle bazı açılmayan videolarda yine okulda işime yaramıştı Hocamın bilgisayarında FLV. oynatıcı yoktu bende FF kullanarak MP4. formatına çevirdim ve tekrar açıtığımda çalıştı. Ayrıca Arabada ki müzik çalarlar genelde MP3. formatı ile çalar AVI. destekli şarkıları mı MP3. formatına çevirerek rahatça arabada çaldırdım. FF sadece Dönüştürme için değil video kesme ve birleştirme işinde de olumlu yanıtlar verebiliyor. Ayrıca ses birleştiricileride çalıştırılabiliyor. Peki bu programı nasıl yüklerim diyorsanız hemen anlatıma geçeyim

Program Kurulumu,Kullanımı =Aşama 2=
-İlk adım olarak Googleye Format Factory Full İndir yazarak ilk siteden indirme işlemini yapıyoruz
-Setup işlemlerini geçtikten sonra Dönüştürmek istediğimiz şeyi seçiyorum mesela ben MP3. Formatlı Müziğimi WMA. formatına dönüştürmek istiyorum
-Ses kısmından WMA. formatını seçiyorum ve şarkılarımı ekliyorum
-Tamam dedikten sonra WMA. Formatlı Olarak Dönüşmüş şekilde bize geri gelecek bunları görmek için Çıktı Klasörüne Göz ata tıklamamız yeterli olur.

Resimli Anlatım =Aşama 3=
-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

-

-

-

-

-

-

-

-
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]     [/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...