Format mı atmış yoksa sıfırlamış mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha önce format atmadığım için bu soruyu soruyorum.Acer notebook u bilgisayarcıya verdim format atması için ama format atıldıktan sonra bilgisayarı açtığımda sistemim aldığım ilk gündeki duvar kağıdı ve programlara sahipti sizce bilgisayara format atmıs mı yoksa sıfırlamıs mı ?

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aldığın ilk gündeki duvar kağıdı windows simgesi miydi bknz. ?
vw.jpg

-
Eğer bu deilse, gerekli programları tekrar kurmuşta olabilir. bunu en basit görev yöneticisinden anlayabilirsin. ki daha birçok yolu var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha önce format atmadığım için bu soruyu soruyorum.Acer notebook u bilgisayarcıya verdim format atması için ama format atıldıktan sonra bilgisayarı açtığımda sistemim aldığım ilk gündeki duvar kağıdı ve programlara sahipti sizce bilgisayara format atmıs mı yoksa sıfırlamıs mı ?
wındows 10 ıse sıfırlamakla format aynıdır . sıfırla kendın fabrıka ayalarına gerı don

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Atmıştır kardeşim.formattan sonra bu tarz eksikler olabliyo sıfır bilgisayarda.sifirlasa sistemin verdiği duvar kağıtlarını yine görebilirsin.yuksek ihtimal atmıştır format.bnu anlamak zor değil bilgisayarını detaylı incele bence.driver leri ürün anahtarini. Vs.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yok bu değildi acerin kendine özel duvar kagıdı vardı o geldi tekrar
Yine iyi bi ihtimal olarak adam aynı duvar kağıdını koymuştur buda çok düşük bir ihtimal.
Emin konuşmak istemem ama adam format atmamış.. !?
Belkide bilgisayarındaki parçalarıda değiştirdi bu zamanda mahalle pc'cilerine güven olmaz.
Tavsiyem kendin tekrar format atman buradan aracı indirebilirsin link ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...