Arkadaşlar daha önce format atmadığım için bu soruyu soruyorum.Acer notebook u bilgisayarcıya verdim format atması için ama format atıldıktan sonra bilgisayarı açtığımda sistemim aldığım ilk gündeki duvar kağıdı ve programlara sahipti sizce bilgisayara format atmıs mı yoksa sıfırlamıs mı ?
Aldığın ilk gündeki duvar kağıdı windows simgesi miydi bknz. ?
-
Eğer bu deilse, gerekli programları tekrar kurmuşta olabilir. bunu en basit görev yöneticisinden anlayabilirsin. ki daha birçok yolu var.
Arkadaşlar daha önce format atmadığım için bu soruyu soruyorum.Acer notebook u bilgisayarcıya verdim format atması için ama format atıldıktan sonra bilgisayarı açtığımda sistemim aldığım ilk gündeki duvar kağıdı ve programlara sahipti sizce bilgisayara format atmıs mı yoksa sıfırlamıs mı ?
Atmıştır kardeşim.formattan sonra bu tarz eksikler olabliyo sıfır bilgisayarda.sifirlasa sistemin verdiği duvar kağıtlarını yine görebilirsin.yuksek ihtimal atmıştır format.bnu anlamak zor değil bilgisayarını detaylı incele bence.driver leri ürün anahtarini. Vs.
Aldığın ilk gündeki duvar kağıdı windows simgesi miydi bknz. ? Ekli dosyayı görüntüle 44352
-
Eğer bu deilse, gerekli programları tekrar kurmuşta olabilir. bunu en basit görev yöneticisinden anlayabilirsin. ki daha birçok yolu var.
Yine iyi bi ihtimal olarak adam aynı duvar kağıdını koymuştur buda çok düşük bir ihtimal.
Emin konuşmak istemem ama adam format atmamış.. !?
Belkide bilgisayarındaki parçalarıda değiştirdi bu zamanda mahalle pc'cilerine güven olmaz.
Tavsiyem kendin tekrar format atman buradan aracı indirebilirsin link ;