Format sonrası pc çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba bu olayı bilgisayarı formata gönderdikten sonra yaşamaya başladım formattan geldikten sonra lolü indirip girdim bu 1 haftadır böyle oyun sonu ekranı gelince lolde sesler aniden kesilmeye başlıyor cpu 100 oluyor ve pc kapanıyor buna sebep ne olabilir acaba format sonrası bir ayar felan yapmam gerekiyormu pc için

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
driver booster 8 indir internetten bütün driverlerini yazılımları indirsin otomatik sonra tekrar dene

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarına başına bir şey gelmiş olmasın bir ara benimde cpu habire 100 olup kapanıyordu anakartta sorun var dediler değiştirdiler düzeldi sende baktır derim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Driver booster ile yüklemiştim
Tamam bu programı kullanmışsın ama driverların tam yüklendiğine eminmisin ayrıca pc nin başka bir yerine temizlik yaptırdın mı ?
Eğer pc yi yapan kişi termal macun değişikliği yaptı ise işlemciyi işlemci portuna tam otuturmamış olabilir bazı bilgisayarcılar bu format fiyatına bunu da dahil ederler bazı bilgisayarcılar da sen istemesen dahi termal macun değişikliği yaparlar
Yeni Format atılmış diyorsun mutlaka arka planda yüksek cpu yiyen bir program vardır dostum
Başlat》msconfig yaz ve başlatma ve diğer çalışan gereksiz programları kapat %100 cpu problemi anti virüsten de kaynaklı olabiliyor güvenlik duvarını da tamamıyla kapatıp bir de böyle denemelisin dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...