format sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam ben pc yi windows dan sıfırladığımda driverler kendi kendine kuruluyor fakat usb ile format atarsam kurulmıyacak benim her pc nin kendine özgü driveri gibi bir driverim var bu driverde google den yüklenmiyor bu gene yüklü gelirmi

ogo

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Windows 10 tüm driverlarını kendisi update sisteminden çekiyor, oldu da çekmedi online driver pack ile taratıp driverini kurabilirsin tüm eksik driverları tarar ve listeler

Online driver pack drp.su
Driver Boost 8 önerebilirim

Windows 7 atarsan driver packle sorunu çözebilirsin tek tek indirmekle uğraşmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendine özgü nasıl oluyor ki , örneğin wi-fi için düşünürsek ya realtek ya atheros ya da intel dir. Hepsini boşver pc nin kendi sitesinde olur driverlar.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir şey olmayackatır formatta driverlar silinip windows açıldığında yüklenmiş olur
bilgisayarın açıldığında yapman gereken driverları güncellemek o kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiç uğraşmıyorsun DRP.su offline kullanıyosun arkana yaslanıp kahveni yudumluyorsun :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hayır dostum ama driverleri format dosyasının içine gömebilirsin fakat bu çok alan kaplar önermem en iyisi otomatik driver yükleyen program kullanmandır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Otomatik driver yükleme programlarına güvenmezsem de senin durumunda kullanılabilir ör Driver Booster

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayara win 10 u kur zaten driverlerin çoğunu yükler olurda yüklemediği olursa aygıt yöneticisinden bul internetten ototmatik olarak yükler o da olmaz ise başka bir bilgisayardan indirip usb bellek ile atabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...