format yedi fps düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yardım edin pc me format attırdım attırmadan önce valorantta 150 200 fps alıyordum şimdi 30 50 alıyom amd rx580 ekran kartım var kurulum filanmı gerekiyor neden düşük bu fps ağlıcam şimdi sinirden parça filan çalındı muhbaeti yapmatın parçalar tam baktım alınca

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Her Formattan Sonra Maxsimum Derecede Performans Alman İçİn Bağzı Tip Ayarlar Yapman Gerekiyor
1.Bilgisayarım Sağ Tık Özellikler Gelişmiş Sitem Ayarları Yüksek Performans İçİn Ayarla Diyorsun
2.Yerel Disk C Sağ Tık Özellikler Diski Temizle Bütün Seçenekleri Seç Çıkınca Tamam De Bitmesini Bekle
3.Windows R Yap Çalıştırı Aç Bu Komutları Yaz Hepsini Sil Prefetch Temp %Temp% Recent
4.Güç Seçenekleri Güç Planı Oluştur Ordan Aşalara Gel En Yüksek İşlemci Ye Gel %100 Yap
5.Görev Yöneticisi Başlangıça Gel Gereksiz Şeyleri Sonlandır Bilgisayarını Tekrar Başlat 50 FPS Kazandın Bile

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
driver 1.6 yükle güncelle olmassa update güncelle sonra resetle

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ekran kartının driveri kurulu olmadığı için sistem ekran kartını görmüyor olabilir windows ve r tuşuna basıp çalıştır yazdıktan sonra dxdiag tan bak

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
format attırdığın yerler genelde driverleri kurmaz ben 1 hafta önce windows 10 format attırdım ekran kartının driverini kurmamış kendim kurdum ayrıca önceden bilgisayarına yardımcı olan programlar varsa bunlarıda indirmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgisayarın nvıdıa yükleyerek microfst dosyalarını yüklemen lazım ozaman düzgün bi fps de oynarsın umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...