Çözüldü format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın windows 8 kullanıyorum format attırcam bilgisayara c ve d diskleri var format atınca c diski siliniyor galiba bilgisayarcı öyle dedi c diski 243 gb 135 gb kullanılıyor gözüküyor ama c diskinde dosya göremiyorum sebebi nedir yani c diski boş gibi gözüküyor ama 135 gb kullanılıyor yazıyor dosya varda ben mi göremiyorum format atınca dosyalarım gitmesin diye soruyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka istersen dosyaların hiç silinmez adama biçimlendirme yapmamasını söyle dosyaların güvende disk c de old dosyasında olur

Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum direk win 10 yükseltme yapabilirsin

C diskini acamıyorsan hdd formatı değişiktir yada pc nfts olarak görüyordur hdd yi
♥️♥️♥️

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
form

format atıp win 10 yükseltecektim
Microsoftun kendi sitesinden win 10 indirip yükseltebilirsin

Yada ya da win 10 dosyasını iso seklinde indirip flash belleğe rufus ile yazdır
Pc nin mbr yada uefi destekli olup olmadığına bak
Biosa gir flash belleği yukarı cek yeniden baslat kurulum ekranında pc yi yükselt de
Format o kadarda zir bir şey değil dostum internetten bakarak bile yaparsın
Ben 12 pc ye format cektim bu zamana kadar yükseltmede yaptım
♥️♥️♥️

⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Geçici sistem dosyaları ve windowsun indirdiği güncellemeler c diskinde saklanıyor onun için o şekilde görünmesi normal

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tanıdığın bir bilgisayarcıya götür durumu anlat yapar mümkünse başında bekle hem bişeyler de öğrenirsin sonraaki sefere kendin yaparsın

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Microsoftun kendi sitesinden windows 8 iso ya da windows 10'a geçmek istersen googlea windows 10 iso yazarar indir ve klasöre çıkart ordan setupı kur karşına iki ya da üç seçenek gelecek tam hatırlamıyorum kişisel dosyaları koru ve hiçbir şeyi geri alma eğer tüm dosyalarının silinmesini istiyorsan hiçbir şeyi geri almaya bas kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan kişisel dosyaları koruyu işaretle işletim sistwmin kurulduğunda yerel disk cye gir orda windows.old olacak orada tüm eski dosyaların olur eğer alan açmak istiyorsan yerel disk cye sağ tık yap diski temizle de ordan sistem dosyalarını temizleye tıkla orda eski windows artıklarını temizle kısmı var gbı çok büyük olur oraya tıklayarak silebilirsin

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adamın sorusu nasıl format atarım deyılkı hdd sorusu sormus bır karesımde cevap vermıs zaten dedıyı dogru yerın cok olması yada az gorukmesının bır onemı yok atılınca zaten duzelcek dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...