Onaylı Üye
Aktif Çalışan Oyun:
onetime => 550 TL
Lifetime => 900 TL
İletişim
Discord: youhere
Ciddiysen banın var ise gel dc ilk işlem yapalım sonra ödemeherkes bios güncelleme olmadan spof calısmaz diyor.. Boyle bir şey mümkünmü arkadaslar bilgisi olan yazabilirmi
Muhtemelen çalışmaz bu forumdaki free spoof çalıştırırsteam pubg de çalışıyor mu
hangisi o bulamadımMuhtemelen çalışmaz bu forumdaki free spoof çalıştırır
Hocm nasıl bu fiyata formatsız oluyorAlacak varsa dc drn yazabilir video kanıtı sağlanır.
Dc eklersen detaylı konuşabilirizHocm nasıl bu fiyata formatsız oluyor
dostum dün biriyle yine böyle iletişim kurdum 799 tl paramı caldı gıttı kahpe once odeme dedı bızde guvendık dumenden vıdeolar gosterdı bende bu sitede son kez denemek ıcın ararken senın once ıslem sonra ödeme dediğini görünce yazmak ıstedım gercekten vırus falan yuklemeyeceksen bılgısayarıma ıslem sırasında hemen yapalım dc ekle dersende ben seni ekleyemiyorum kapattıgın ıcın senın eklemen gerekıyormus dc/ hasanbinsabbah_ reis acil haber beklıyorum boostla ilgileniyorum cunku biran önce acmam gerek pc banınıDc eklersen detaylı konuşabiliriz
knkam aslında bende pek inanmadım eğer ilk işlem sonra ödeme alıyorsanız ben deneyebilirmiyim dc gelirimCiddiysen banın var ise gel dc ilk işlem yapalım sonra ödeme