Onaylı Üye
Gupro için tpm.sys silmen gerek.gupro var da calismiyo bende sende calisir mi bilmem
knk çoğu paralı eğer bedava varsa direk yeryin keyloggerıMerhaba,ben cs 1.6 da hile açtım ve vanguard sonucu valodan banlandim.Yaptiklari saçma başka oyun onları ne ilgilendiriyor ki ? Neyse,bana FORMATSIZ bedava bir spoofer paylaşabilecek var mı ? Yarın sabaha kadar cevaplarsanız sevinirim.
bende daha önce araştırmıştım maalesef bulamadımMerhaba,ben cs 1.6 da hile açtım ve vanguard sonucu valodan banlandim.Yaptiklari saçma başka oyun onları ne ilgilendiriyor ki ? Neyse,bana FORMATSIZ bedava bir spoofer paylaşabilecek var mı ? Yarın sabaha kadar cevaplarsanız sevinirim.
İntel h61anakartın ne
İmkansız değil. Amidewin gibi programlarla disk seri numarası değiştirilip yapılabiliyor.böyle bir şey imkansız gibi
Yani bende denemiştim ancak olmamıştı en son pes edip formatla hallettimİmkansız değil. Amidewin gibi programlarla disk seri numarası değiştirilip yapılabiliyor.
formatsız spoofer yok diye biliyorumMerhaba,ben cs 1.6 da hile açtım ve vanguard sonucu valodan banlandim.Yaptiklari saçma başka oyun onları ne ilgilendiriyor ki ? Neyse,bana FORMATSIZ bedava bir spoofer paylaşabilecek var mı ? Yarın sabaha kadar cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?