formatsız win 10 a yükseltme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum şuan formatsız windows 10 yükseltme adı altında internette birsuru uygulamalı videolar var
sizce win 8.1 den win 10 a formatsız yükseltilir mi ?
yükseltilirken hata alırmıyım ? yazılımsal bir sorun oluşur mu ? (çökme, sistemin çalışmaması, sistemin ağır çalışması vb.)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
friends, I use windows 8.1, now there are videos on the internet under the name of an unformatted windows 10 upgrade
do you think it can be upgraded from win 8.1 to win 10 without format?
Do I get an error when upgrading? Is there a software problem? (collapse, system down, heavy system etc.)
inhich type error you got show me first than i give any solution

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
formatsız yükseltme olacağını sanmıyorum çünkü gerekli program driver yüklenmesi gerekiyor

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
o yükseltme işi format diye biliyorum

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet yükseltebilirsin microsoftun kendi sitesinde windows 10 uprage tool'u indirerek yükseltme yapabilirsin
fakat her zaman temiz bir format ile kurulum önerilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam hata almakdan ziyade yapan 2 arkadşımda dosya kaybolma sorunu oldu. Baya önemli projeleri gitti falan fişman. Bilemiyorum sana bağlı ama en sağlamı usb ile 0 dan kurmak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
formatsiz yapabilirsin google ya windows 10 bilgisayarin kac bitse onu yaz microsoftun kendi web sitesinden yapa bilirsin zor degil

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
eskiden windows 10 u ilk çıkardığında tüm eski windowslara durum çubuğunda bir bildirim barı gönderirdi sanırım ondan bahsediyorsun bu ücretsiz yükseltme barıydı ama malesef şimdi öyle birşey yok windows kurulum dosyasını indirip c ye kurucaksınız oda format demek oluyor zaten üzgünüm 0 kurulum yapmak zorundasınız

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim artık eskide kaldı o win 10 ücretsiz yükseltme şeyi win 10 ilk çıktığı zamandı şimdi format atmadan imkansız yükseltmek direk format atman gerek

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum şöyle anlatayım win10 dan yükseltme yaptığın da pcin çok kasma yapar
en iyisi temiz bir format at derim win 10 a yükseltme yapabilirsin formatsız ama pc çok kasma yapar dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...