merhabalar bilgisayarıma format attıktan sonra oyunlarda kasmaya başladı driverleri fln güncelledim
eskiden drop bile çook nadir girerdi
özellikle zulu çok kasıyor
evetkendinmi format attın ?
yaptıgımı sanmıyorumkardesım format atarken yanlış yapmışsndır
merhabalar bilgisayarıma format attıktan sonra oyunlarda kasmaya başladı driverleri fln güncelledim
eskiden drop bile çook nadir girerdi
özellikle zulu çok kasıyor
yaptım hatta format atıldıktan sonra yaptıgım ilk iş o olduFormat Sonrası Ekran Kartı Driverlarını Ve Diğer Driverları Yüklemen Gerekir Yoksa Kasma Meydana Gelir.
DriverPack Solution İndir Driverları Güncelle Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlat Çözülmüş olur Sorun.
nasılFormat atarken diğer ağarlardanda giden olabilir yada bilgisayarının donanımında sorun oluşmuş olabilir çözüm basit bi bak neler yerinde eksik vb.varsa yenisini tak
driver booster ile yaptım sorun olurmı ?Format Sonrası Ekran Kartı Driverlarını Ve Diğer Driverları Yüklemen Gerekir Yoksa Kasma Meydana Gelir.
DriverPack Solution İndir Driverları Güncelle Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlat Çözülmüş olur Sorun.
Driver Booster Ekran Kartlarını Güncellemiyor.driver booster ile yaptım sorun olurmı ?
Yanlış Format Atsa Pc Acılmaz Veya Windows Saçma Sapan Hatalar Verir Şu Konuya Sırf Yazmak İçin Yazmayın.kardesım format atarken yanlış yapmışsndır