Driver booster çöp çöp şeyler yüklüyor tavsiye etmemDriver booster yükle knk ama kurulum yaparken vpn ekran görüntüsü alıcı bide video kayıt programı indiriyor kurulum yaparken onları iptal edebiliyorsun
Not . Driver boosteri kurarken iptal ediyorsun bunları
Valla hocam üşeniyorum diye bir şey yok artık o driverler ister istemez kurulcak bilgisayar başkasının değilkanki bir servis olarak 2 önerim var 1 windowsu kulan win10 bu ,işte çoğu zamanb başarılı 2 driverbooster vs girme bazen içine sıçar o sadece chipi bozuk yada acayip eski bulunmaz sürücüler için son çaredir 3 ve kesin öneri ya aida indir donanımları tek tek üreticilerden indir 2 üşenirim dersen gir aygıt yöneticisine donanım kimliklerini kopyala drp sudan search et indir. ha ekran kartlarının özel bileşenlerini indirmez yada seskartı anakart gibi onları manuel üreticiden çekiceksin , pcde çok kıllatmıyorum diyosan 1. ve 2. seçenek okey onun dışında anlamadıgın teknik terimleri googledan aratabilrsin bedavaya hizmet vermioruz bu kadar oluyor
Baska ne var ki zaten dimi knk fazla arastirilcak bisi yok bu durumdawindows xp mi kuruyorsun kardeşim, windows 10 ekran kartı dahil neredeyse bütün sürücüleri kendisi kuruyor. güncellemeleri yaptıktan sonra kendin en fazla yardımcı programları (chrome, winrar, office vs vs) kurarsın, olur biter.
Bedavaya yapıp puro almak nasıl oluyor kral,enerji içeceğin varsa alırımkimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama bana gelse şu an cihaz bitmiş üstünede orta boy puromu yakmiş bitrimiş enerji içeceginin dibini yudumluyodum yani bu kadar bilgiye ragmen olmuyosa kanki 100 lira 75 lira falandir git bi servise güzelce bassinlar win10 yüklesinler driver al evine temiz temiz kullan yani kıllatmaya değer mi? izmirdeysen getir bedava yapicam ama bi puronu alirim onu söylim
kanka zaten olay 3-5 tane driver değil ekran kartı anakart fln bunları yapıyorum ztn özel olarak bir sürü ses kartı kamera tarzı bir sürü şey var tek tek onlarla uğraşmamak için önemli olanları hallediyorum zatenkimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama bana gelse şu an cihaz bitmiş üstünede orta boy puromu yakmiş bitrimiş enerji içeceginin dibini yudumluyodum yani bu kadar bilgiye ragmen olmuyosa kanki 100 lira 75 lira falandir git bi servise güzelce bassinlar win10 yüklesinler driver al evine temiz temiz kullan yani kıllatmaya değer mi? izmirdeysen getir bedava yapicam ama bi puronu alirim onu söylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?