Tüm Windows 10 İşletim Sistemleri & Office Lisanslama

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
MH.PNG

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bu konumda sizlere Tüm Windows 10 işletim sistemlerini nasıl dakikalar içerisinde lisanslamaktan bahsedeceğim.

İlk başta bilgisayarımızı formatlayıp açıldıktan sonra bizi sağ alt köşede şu ekran karşılayaraktır.

1.png

İlk önce programımızı çalıştırmak için Windows Defender korumasını geçici olarak devre dışı bırakıyoruz.

2.png

Sonrasında programımızı yönetici olarak çalıştırıyoruz ve bizi şöyle bir ekran karşımıza çıkmaktadır:

3.png

Burada yapılması gereken aslında 3 tane Office sürümü var ve 1 Windows işletim sistemi etkinleştirme özelilği bulunmaktadır.

Biz bunlardan hangisini etkinleştirmeyi tercih ediyorsak onu seçeceğiz.Aynı anda birden fazla özelliği seçerek de program otoatik olarak seçtiklerimizi lisanslayacaktır.

Seçtikten sonra pek saygıdeğer arkadaşlar (Örnek veriyorum Windows ile Office16 etkinleştirmek istiyoruz ve seçiyoruz.) Aktif butonuna basıyoruz ve seçtiklerimizin programın lisanslaması için bir süre bekliyoruz.

4.png

Süreç tamamlandıktan sonra Win ve O16 nın sağ üst köşesinde yeşil renk yanacaktır ki bu durumda da seçtiklerimizin de lisansladığını anlayacağız.

5.png

Office bende yüklü olmadığı için Windows u lisanslamasını seçip Aktif butonuna basınca bu şekilde gözükmektedir.

Gerekli olabileceğini ve de forumda birkaç üyenin sorununa bir nebze de olsa çözebileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum.

Program Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virustotal :

Rar Şifre :
net

Moderatörün son düzenlenenleri:
∞ Mustafa Kemal Atatürk ∞
Onaylı Üye
Ödüller
7