Formattan sonra pc bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaslar sorun su format atiyordum yarida kaldi ve simdi window açılıyor ama hic bir uygualam acilmiyor win r yapilmiyor ayarlar acilmiyor benim dusuncem windows un yarisi silinmis bunu nasil düzeltirim

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Başka bir bilgisayar bul dostum, elinde usb var ise o biçimlendir daha sonrasında internetten güncel olan ya da microsoft'un kendi sitesinden bir .iso dosyası indir, rufus programı ile usb yazdır sonra usb çıkar kendi bilgisayarına tak boot menüsünü aç ve usb'ini seç ondan sonrasında var olan işletim sistemleri kaldırılıp usb içindeki kurulacak. Yapamaz isen google'a "Windows 10 Temiz Kurulum" yazarsan karşına makaleler videolar çıkacaktır. Oradan bakarak yapabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benimkide öle yanlışıkla fabrika ayarlarına getirdim windowsun uygulamalarına giremiyom
Post automatically merged:

Başka bir bilgisayar bul dostum, elinde usb var ise o biçimlendir daha sonrasında internetten güncel olan ya da microsoft'un kendi sitesinden bir .iso dosyası indir, rufus programı ile usb yazdır sonra usb çıkar kendi bilgisayarına tak boot menüsünü aç ve usb'ini seç ondan sonrasında var olan işletim sistemleri kaldırılıp usb içindeki kurulacak. Yapamaz isen google'a "Windows 10 Temiz Kurulum" yazarsan karşına makaleler videolar çıkacaktır. Oradan bakarak yapabilirsin.

uzunmuş . sadece netten indirsek olurmu?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
benimkide öle yanlışıkla fabrika ayarlarına getirdim windowsun uygulamalarına giremiyom
Post automatically merged:

uzunmuş . sadece netten indirsek olurmu?
Rufus çok basit ve kolay bir programdır isoyu indirip yazdırmak çokta zor olmasa gerek

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vardığın kanı yanlış öncelikle onu düzelt. Format işleminde ilk olarak diskte kurulu işletim sistemi silinir, daha sonra yükleme medyasındaki kurulum dosyaları diskin gizli bir bölümüne yazılır ve format işlemi buradan devam eder. Yani Windows'un yarısını silme gibi bir durum yok ortada. Yeni sistem kurulurken yarıda kestiğin için tam anlamıyla kurulum yapamamışsın. Bir yerden yükleme medyası temin edip kurulumu baştan başlatman gerek.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tekrardan format at en basit ve kolay çözümdür ;)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu iki videoyu izlersen çok rahat temiz kurulum yaparsın dostum gerçekten kısa ve basit

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Düşünce de haklısın.
Yarıda durduğu için yarışı yüklenmiş.
Çözüm: Tam format at düzelicektir.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Format yarıda kaldıysa zaten o işletim sistemi çöptür en baştanbaşa tekrar kur

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Sistemine göre format usb'si oluşturcaksan UEFI Desteğini kontrol etmeyi unutma, internetten rufusla alakalı kaynaklar bulabilirsin.

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başıma geldi dostum bir kaç kere kurunca düzeldi ama genel olarak linux kullandığımdan ötürü xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...