Çözüldü Fortine VPN kullanımı sonrasında ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Valorant oyunundan ban yedikten sonra Fortnite oynamaya başlamıştım. Fornite oyunundan VPN kullanımından dolayı ban yedim. Acaba Valorant oyunundan ban yemem buna etki etmiş midir?

Verdiği uyarı:

İnternet bağlıntındaki gecikme ,IP Adresin ve makinen ,VPN kullanımı ve hile yapmak sebebiyle maçtan atıldın.Fortnite Oynamaya Çalışırken VPN veya vekil sunucu hizmetleri Kullanmamanızı Öneriririz.

Çözüm
Sebebini mesajda belirtmiş. IP adresini değiştiren veya tamamen gizleyen bir program veya 3. parti uygulamalar (hile) kullandığınızdan ötürü hesabınız yasaklanmış.
Eğer bir hata sonucu olduğunu düşünüyorsanız destek sistemiyle irtibata geçin.
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hangi VPN programını kullanıyorsunuz? VPN programınız yeni bir ağ bağlantısı oluşturmuş olabilir. VPN programını Revo Uninstaller gibi bir programla kaldırıp tekrar deneyin.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sebebini mesajda belirtmiş. IP adresini değiştiren veya tamamen gizleyen bir program veya 3. parti uygulamalar (hile) kullandığınızdan ötürü hesabınız yasaklanmış.
Eğer bir hata sonucu olduğunu düşünüyorsanız destek sistemiyle irtibata geçin.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnternet bağlıntındaki gecikme ,IP Adresin ve makinen ,VPN kullanımı ve hile yapmak sebebiyle maçtan atıldın.Fortnite Oynamaya Çalışırken VPN veya vekil sunucu hizmetleri Kullanmamanızı Öneriririz.

Arkadaşlar Valorantta ban yedikten sonra böyle bir hata alıyorum Sebebi Nedir ?
Destek ekibiyle iletişime geçin sorun sizden kaynaklı olmadığından anlayışlı karşılyacaklardır

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Daha öncede bu tarz bir konu açmışsınız (https://memoryhackers.org/konular/fortnite-nasil-ban-kaldirilir.226705/)

Fortniteda quick build yapmak için makro kullanmıştım seneler önce halen her girdiğimde banlanıyorum : (

Valorant üzerinden yediğiniz ban Riot Vanguard tarafından HWID olarak atılıyor, Fornite ise EAC kullanmaktadır. İkisinin birbirine hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sisteminizdeki bir şey yüzünden ban yemişsiniz fakat tam olarak hangi hileleri kullandınız hangi programları açtınız bilemediğimizden size bir şey aktaramıyoruz. En sağlıklısı temiz bir windows 10 formatı atmak ve o şekilde denemek olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...