Üye
Kardeşim winrar açılmıyor anlama kıtımısınnnoyunu kapatıp ac ve cok yapma 1 2 defadan fazla
Kardeşim winrar açılmıyor anlama kıtımısınnnoyunu kapatıp ac ve cok yapma 1 2 defadan fazla
ban yeme riski çok mu ?Source edit yaptığını belirtseydin keşke, yada komple alıntı olduğunu.
Ban yersen kendin kaldırabiliyorsun videosu var youtube'de bir incele derimban yeme riski çok mu ?
Video çekemiyorum çünkü internetim yavaşResim Vidyo ? Oyun İci Nerde Ekle Konuna Aksi Taktirde Konun kapanıcaktır
Resimli olarak açıklamışsın zaten. Resim yada video olarak demiş olduğunu düşünüyorum zaten.Video çekemiyorum çünkü internetim yavaş
Az önce indirdim bozuk olduğunu sanmıyorum.@KingDek linki yenilermisin winrar bozuk
Extra link ekledim indirip dener misin ?@KingDek winrardan dosya çıkartılmıyor.
Kardeşim süsürklemeden sağ tıklayıp belirtilen klasöre çıkart diyerek masaüstünü set ve klasörün kendisini çıkar içindeki dosyaları değil.@KingDek winrardan dosya çıkartılmıyor.
c basıyorum hiçbiyere işinlanmıyo.Aslında naderin hilesi çalışıyor ama sourceden kendileri nospread ve norecoili kaldırırlarsa ban yemezler fix olmuyor yani diğerleri çalışıyor aimbot falan