Fortnite Banı Nasıl Kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Fortnite'dan, vpn ile girdiğim için ban yedim. Dereceli bile girmedim. Hile muamelesi görüyorum zaten. Spoofer'lar var da fiyatlarına bir oyun için değecek olduklarını düşünmüyorum. Bu ban nasıl kalkar?
Ek bilgi: Banı ssd'ye yedim ancak eski pc'nin hdd'sini taktım. Ona kursam düzelir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spooferla kalkar ama?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
spooferle kalkmasi lazim normalde sen dene bilgisiz kisileri dinleme ilk kendin dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu söylediğini ücretsiz olarak yapman mümkün değil, yine de aynı hesapla olmasa da fortnite oynamaya devam edebileceğin spoofer gibi yollar var. imlerith90 discord üzerinden eklersen yardımcı olurum.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu söylediğini ücretsiz olarak yapman mümkün değil, yine de aynı hesapla olmasa da fortnite oynamaya devam edebileceğin spoofer gibi yollar var. imlerith90 discord üzerinden eklersen yardımcı olurum.
ücretsizde yapabilirki sen simdi niye moralini bozdun cocugun 😥

Üye
1 HİZMET YILI
İlk önce fortine banı kalkması için spower yapman lazım eğer olmasa bilgisayar sıfırlama işleme yapman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
fortnite de ban kaldırmak imkansız gibi birşey cok zor kaldıraman yani

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kaldırdım :D farklı bir hdd taktım pcye oyunu ona indirdim ardından bir format çaktım farklı hesaptan deneyince girebildim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...