Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Genelde Tek Başıma 1v1 Buld Maplari Oluyor Oralara Girip Sakince Build Yapıyorum Günde 30 dk 1 saat Arası Yaparsan Daha İyi Build Yaparsın Arkadaşlarınlada Vs Atarak(Build vs si) kendini geliştirmeye devam edebilirsin (tabi varsa)
Aşırı low sens kullanırım normalde ama forntite için yüksek sens kullanmanı öneririm birde bol bol 1v1 build map gir , box pvp 2020 (3 senedir girmiyorum şimdi onun yerine ne varsa ona gircen işte) gir gelişirsin
eskiden fortnite oynardım hard kasıyordum samet parlak diye bi youtuber vardı onun mapleri vardı build mapleri vardı pratik için onlar varsa hala onları yapabilirsin yada arkadaşlarınla aç bi kreatif yapı yapa yapa vs atın hem alışırsın hem aimin falanda gelişir
oyun içi modlar oluyor kule savaşları 1vs 1 vs minimap dolu onları oynayıp build öğrenebilirsin en önemlisi bence edit yapma kreatif mod ile kendi haritanda rastgele build yapıp edit yapabilirsin günlük o da zamanla hızlanırsın birazda twitch yayını fr e spor maçları oluyor haftalık veya aylık
Sezon 4 Double Pump (ikili pompalı) zamanından 2021'e kadar oynadım dostum, sadece onla da kalmayıp PSN'de rate olarak ilk 1000'e girmişliğim de var. Oyunun fizikleri değişse de custom arena maplerinde kendini geliştirebilir, kendinden yüksek build'e sahip insanlarla 1v1 atabilirsin.
Creativede özel edit mapleri oluyor YouTube'a "Fortnite edit training maps" olarak aratırsan edit yeteneğini geliştirebilirsin. Eğer daha hızlı inşa etmek istiyorsan 1v1 maplerine gir alıştırma yap.
sürekli pratik yap çünkü build yeteneği aimle alakalı olmadığı için sadece pratik ile geliştirilebilir build yeteneğini geliştirebilecek trainer haritaları 1 ay içinde seni makine yapabilir