Hahaah herkes bir birine geciriyor XD apple da samsunga dava acmis XDPUBG'de Fortnite'a dava açmış xD
Aydinlatrigin icin tessekurler dostum XD 140 bin dolar fazla yavvDava bitti diye biliyorum çocuğa 140 bin dolar ceza kesildi.Konu şu hile ile youtube video atmış.Fortnite bunu görmüş ve kaldırmasını istemiş.Bunun sebebi diğer oyuncuları böyle şeylere özendirmemek istemesi.Video kaldırmayan çocuğa dava açıp 140 bin dolar para cezası verilmiş.
XDPUBG ADAMDIR
Dostum cocugun odu bokuna karismistir 140 bin dolar az deilki cocuk istesede bidaha yapmaz XDYahu 1 kere 2 kere dava açarsın şimdi o çocuk daha çok hırslanıp bu oyunda hile yapmıcak mı yapıcak hatta yazıcak ve yayımlıcak
Olayda o zaten millet tepki göstermiş ama ne faydaMadem oyununda hile kullanılmasını istemiyosun hile kullananlara ceza kesmek yerine anti hack falan geliştir.Küçücük çocuktan ne istedin?
Madem oyununda hile kullanılmasını istemiyosun hile kullananlara ceza kesmek yerine anti hack falan geliştir.Küçücük çocuktan ne istedin?
Burada ki Ezhel Mantığı..Dava bitti diye biliyorum çocuğa 140 bin dolar ceza kesildi.Konu şu hile ile youtube video atmış.Fortnite bunu görmüş ve kaldırmasını istemiş.Bunun sebebi diğer oyuncuları böyle şeylere özendirmemek istemesi.Video kaldırmayan çocuğa dava açıp 140 bin dolar para cezası verilmiş.
Sanada 140 bin gelince kendini kesme XDFortineye hack yolda hack işlemi başlasın xD
Hahhaha XDBu davayı kazanmasa bari xd
ama çocuğa fena girmiş ! 140 Bin Dolar 5 liradan hesaplasak eder 700 milyarDava bitti diye biliyorum çocuğa 140 bin dolar ceza kesildi.Konu şu hile ile youtube video atmış.Fortnite bunu görmüş ve kaldırmasını istemiş.Bunun sebebi diğer oyuncuları böyle şeylere özendirmemek istemesi.Video kaldırmayan çocuğa dava açıp 140 bin dolar para cezası verilmiş.
Turk lirasi oyle onlara göre 140 milyarama çocuğa fena girmiş ! 140 Bin Dolar 5 liradan hesaplasak eder 700 milyar
ama onu türkiyede harcarsakTurk lirasi oyle onlara göre 140 milyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?