- Konuyu başlatan
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
XDama onu türkiyede harcarsak
XDama onu türkiyede harcarsak
Sendemi pubg hayransın XDPubg yok ediyor yav
Sen çok yanlış gelmişsinpubg Batlle Royale türünü direkt olarak satın aldığı için dava açabiliyor,diğer türlü bi durum söz konusu değil
ilk başta ki yorumlar için söyledim,fortnite içinde zaten marketing harici doğru dürüst çalışan bir departman yok,pubg de marketing de çalışmıyor roflSen çok yanlış gelmişsin
Davayı açma nedenini herhalde biliyosunilk başta ki yorumlar için söyledim,fortnite içinde zaten marketing harici doğru dürüst çalışan bir departman yok,pubg de marketing de çalışmıyor rofl
Pubgnin dinamiklerini izinsiz olarak kendi oyununda kullanmışpupg nin oyun motoru zaten fortnite a ait ne davası açılmış ki
çok yazık olmuş çocuğa 140bin dolar ne ?¿?Dava bitti diye biliyorum çocuğa 140 bin dolar ceza kesildi.Konu şu hile ile youtube video atmış.Fortnite bunu görmüş ve kaldırmasını istemiş.Bunun sebebi diğer oyuncuları böyle şeylere özendirmemek istemesi.Video kaldırmayan çocuğa dava açıp 140 bin dolar para cezası verilmiş.
Ula Ben O Paraya Önce Villa Alırım Sonra 999 GB RamDava bitti diye biliyorum çocuğa 140 bin dolar ceza kesildi.Konu şu hile ile youtube video atmış.Fortnite bunu görmüş ve kaldırmasını istemiş.Bunun sebebi diğer oyuncuları böyle şeylere özendirmemek istemesi.Video kaldırmayan çocuğa dava açıp 140 bin dolar para cezası verilmiş.