Fortnite Hack Acarsam Dava Yermiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaslar fortnite da hile acarsam dava yermiyim ve bu cuma günü yalan atanlar insallah çarpılır korktugumdan deil sadece merak ediyorum bide hilesi olanlar hile onerebilrmi Cumanız Mübarek Olsun....

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
krdşim o dava meselesi yabancılarda var her hack açana dava açsaydılar ohhoo vir suru hile kullanan var merak etme dava açmazlar :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/fortnite-hack-center-thread-all-sticky-threads.42726/
Buyur krdşim hazırlamışlar burdan tek tek indirip yapabilirsin nbe istiyosan onu indir :)

Link atmıştım ama admin onayı lazımmış ben sana nasıl yapcanı soyleyim bak yukarda arama yeri var sitenin oraya fortnite hack yaz orda nadr11ndu nun yaptığı çalışıyor tagı olan bitane çıkıcak oraya gir istediğini indir yap :)

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şimdi bikere fortnite da hile bulmak zor hadi diyelim buldun bi şekilde bence dava yemezsen tabi çok abartmazsan başka ülkede birisi dava yemişti ama seni bilmem.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Link atmıştım ama admin onayı lazımmış ben sana nasıl yapcanı soyleyim bak yukarda arama yeri var sitenin oraya fortnite hack yaz orda nadr11ndu nun yaptığı çalışıyor tagı olan bitane çıkıcak oraya gir istediğini indir yap :)
ozelden anlatırmısn

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
yemessin heralde uğraşacaklarını sanmam benim arkadaşlarım hep açıyor hatta oyuna hack yapıp satıyolar xD kolay kolay dava açacaklarını sanmam açsalar bile kaybederler korkmana gerek yok :D

DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ülkeler arası olunca birşey farketmiyor ibret-i alem için dava açarlarsa yapımcı firmanın bulunduğu ülkenin yasalarına göre ihm de yargılanırsın . Hiç risk alma Mac adresini saat başı değiştir bide security kiss kullan dava açacak olsalar bile bulmaları zor olur dava olayı olursa orjinal mac adresine değiştirdikten sonra pcye hard reset at mümkünse farklı işletim sistemi kur ki olay yokuşa girsin . Tabi hard resetten önce tüm dosyaları 35x Gutmann yöntemi ile silersen bilişimsel laboratuvar ortamında bile hiçbir kalıntıya rastlayamazlar .

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu arada şunuda belirtiyim; o dava açtıkları 14 yaşındaki çocuk oyunun hilesini bizzat kendisi kodlayıp paylaşıyor/satıyor muş. Millet hilelerle cirit atıyor. Bide Metin2'ye gir bak :D Her 10 kişiden 8'i hileli ama Game Forge sadece kazandığı paraya bakıyor "Hileden banane" diyorlar. BU ARADA KODLAMA/MEMORY HACKING İŞİNİ AVUCUMUN İÇİ GİBİ BİLİYORUM AMA SON ZAMANLARDA YAŞADIĞIM BİR SORUNUN NEDENİNİ ÖĞRENEBİLMEM İÇİN MEMORY HACKİNG'DEN KODLAMADAN ANLAYAN BİR ARKADAŞ ÖZELDEN YAZABİLİRMİ PLS
Ok

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dava açılmaz eğer YouTube da paylaşmazsan ülkenden gelipte seni alamazlar! İstediğin gibi hile açabilirsin ancak oyun çok basit hile açmamanı öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...